Утре във "Великолепният век: Кьосем": Кьосем започва хитра игра (11-и юли)

Прочетете какво ще се случи утре (11-и юли) в поредния епизод на хитовия турски сериал "Великолепният век: Кьосем", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Кьосем е съсипана от смъртта на баща си и дава клетва, че ще отмъсти за него на Сафие. Първата й цел става Джанет, дясната ръка на Сафие. За да спаси своя живот Джанет прави предложение на Кьосем, което предложение ще измени баланса на силите.

Сафие иска да сложи край на любовта между Ахмед и Кьосем

Сафие разбира, че своята сила Кьосем получава от любовта на Ахмед и решава да сложи край на тази любов. Тя избира за Ахмед красивата Катерина. кьосем за първи път изпитва страх, че ще загуби Ахмед.

Ражда се синът на Ахмед

Махвирузе ражда на Ахмед – Шехзаде Осман. За някои това раждане ще стане нова надежда, а за други ще причини голям страх.


Кьосем разбира, че Джанет владее най-големите тайни на Сафие, върви по петите й. И в ръцете й попада такава информация, която ще даде началото на края на Сафие Султан.

Източник: http://phototargets.com/

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара