Утре във "Великолепният век: Кьосем": Връщането на Фахрие в двореца удивлява всички (12-и юли)

Прочетете какво ще се случи утре (12-и юли) в поредния епизод на хитовия турски сериал "Великолепният век: Кьосем", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.
Сафие разбира за бягството на Фахрие и е силно развълнувана. Опитва се да скрие тази тайна от всички, нещата, обаче се объркват, когато Кьосем разбира за това. Султан Ахмед получава известие за бягството на Фахрие и тръгва да се разправя. В същото време, когато Дервиш е по следите на Фахрие, Мехмед Гирай освобождава Шахин. Шахин взима решение, което ще измени съдбата на всички. Кьосем изхвърля Катерина от двореца. Неочаквана хитрост от страна на Ахмед, обаче й причинява разочарование. Новината за бременността на Кьосем взривява бомба в двореца.

Връщането на Фахрие в двореца удивлява всички. Фахрие изпада в депресия и утешава Дервиш. Кьосем минава в атака, за да нанесе последен удар на Сафие. Тя устройва преследване, в която Фахрие се жертва.Новина, което е получена преди година, заставя Сафие да се съобрази с обстоятелствата. Кьосем, която държи в ръцете си неочакван коз, който ще разгроми Сафие и й прави предложение. Тогава, когато Кьосем обявява за своето Султанство, изгаря целият дворец.

Източник: http://phototargets.com/

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара