Утре във "Великолепният век: Кьосем": Вестта, че Кьосем е бременна бързо се разпространява в двореца (13-и юли)

Прочетете какво ще се случи утре (13-и юли) в поредния епизод на хитовия турски сериал "Великолепният век: Кьосем", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Сафие, узнавайки за бягството на дъщеря, си е обнадеждена. Тя решава да скрие всичко това от всички, включително и от Ахмед. Кьосем разбира за това от Джанет, която отдавна се е втурнала по следите на Фахрие.

Интересът, който Ахмед проявява към Катерина, вбесява Кьосем. Тя намира начин да разкара Катерина от двореца. Когато Ахмед научава за действията на Кьосем, между двамата възниква конфликт.

Вестта, че Кьосем е бременна бързо се разпространява в двореца. Любовта между Ахмед и Кьосем все повече и повече се разраства. Случва се това, от което се бои Сафие. Кьосем е по-силна от всякога.


С връщането си в двореца , към Фахрие се насочват стрелите на отмъщението. Кьосем й устройва такова преследване, че тя сама си признава своята тайна. Кьосем се среща със Сафие и й дава последен шанс. Тя или ще си признае запоражението или ще види смъртта на дъщеря си.

Източник: http://phototargets.com/

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара