Утре във "Великолепният век: Кьосем": Истинската борба на Кьосем султан сега започва (14-и юли)

Прочетете какво ще се случи утре (14-и юли) в поредния епизод на хитовия турски сериал "Великолепният век: Кьосем", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

От сега нататък Кьосем трябва да е двойно по-внимателна, защото има момче, което трябва да защитата, а срещу нея стои силен враг. Сафие султан се кълне, че ще отмъсти на Кьосем. А, Султан Ахмет се готви да накаже Фахрие Султан.

Дервиш Паша и Сафие Султан я скриват на такова място, където никой не може да я открие. Зюлфикар научава за това място и разказва на Ахмет, предаността на Дервиш е разклатена в очите на Султана.

Отношенията между Дервиш Зюлфикар се обтягат

Ахмет е силно разстроен, когато научава в какви интриги участва Кьосем. Ще се откаже ли той от нея? Ахмет пътува за Одрин, за да сключи договор. В негово отсъствие в двореца започва война.


Дервиш е обвинен в голямо престъпление и е хвърлен в тъмница. А Шехзаде Мехмет е похитен. Кьосем търси сина си навсякъде, сблъсквайки се с най-големите си страхове в живота…

Източник: http://phototargets.com/

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара