В следващите епизоди на "Лъжовно сърце": Леонардо все още е разтърсен от разкритието, че е баща на Алонсо (21-и до 25-и юли)

Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди (21-и до 25-и юли) на хитовия латино сериал "Лъжовно сърце", излъчващ се всеки делник от 13:30 по Diema Family.

Сара написва писмо на Алонсо, за да се извини за болката, която е причинила на майка му като я е разделила с Леонардо!

Изморена от поведението на Сантяго към нея, Лети решава да сложи край на надеждите си да има нещо сериозно между тях. Той толкова пъти я е наранявал и въпреки че силно го обича, не може да издържа повече така. Като научава за това, Сара съветва внука си да не ѝ позволява да се измъкне и да се бори, за да си я върне.

Като научава, че е на път да замине за Париж, Алонсо търси Мариела и настоява да научи истинската причина, поради която го е зарязала пред олтара. Той усеща, че любовта им все още е жива, а след като я целува, тя отвръща на страстта му. В този момент се появява Леонардо и той също настоява да изясни ситуацията около сватбата. Младата д-р Салватиера си тръгва обидена.

Следвайки съветите на Сара, Сантяго организира романтична серенада за Лети. Но тя отказва да се покаже на прозореца и Ное изгонва младежа. Малкият Ферер го уверява, че обича дъщеря му от все сърце и иска да оправи положението между тях. Признава, че не я е оценявал, докато не я изгубил.

На сутринта, Хулио се сбогува с майка си и заминава за Мексико без да знае, че Рохелио го наблюдава. Вече там, той отива в една болницата, за да се погрижи за отец Даниел и Сефриро му благодари, че се е включил в плана, който са замислили с д-р Овайе, Мариела и Лисандро. Това е било единствения начин да спасят живота на свещеника.

Леонардо все още е разтърсен от разкритието, че е баща на Алонсо. Сара му предлага да съобщи новината на младежа. Когато му дава писмото, младият Ферер отказва да го прочете, въпреки умоляванията на баба му. Тя отбелязва, че е настъпил момента да научи, че е син на Леонардо дел Рио. Той побягва след като изпуска писмото на пода и минава по стълбите без да може да сдържи сълзите си.

След срещата с Лисандро, леля Марта решава да бъде откровена с Кристиан. Признава, че е била съучастник в убийството на проститутката. Отбелязва, че той е в пълното си право да я издаде. Въпреки това, той не иска да го прави и тръгва да търси любимия си. Няма желание да го изгуби.

Алонсо открива в спалнята си писмо, написано от Сара. Надява се някой ден да прости на нея и на дядо му за отношението си към майка му, както и за болката, която са ѝ причинили. Умолява го да не съди Леонардо.


Докато Денис е шокирана от разкритието, че Антонио е баща на Салватиера, Кармен разговаря откровено с Дел рио. Тя вярва, че той не обича Мариела като жена, а като дъщеря. А любовта, която си мисли, че изпитва към нея, е същата, която не е успял да покаже на Лусия, чиято загуба все още не е преживял.

Източник: http://www.telenovella-bg.com/

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара