Три поредни вечери с Планетата на маймуните по bTV Cinema

От 20 до 22 юли, всяка вечер в 21:00 ч. предстоят вълнуващи минути за многобройните почитатели  на научната фантастика


На тяхната планета господарите са те, а тук просто са усъвършенствани от нас и оградата няма да помогне. bTV Cinema представя три поредни вечери с Планетата на маймуните. От 20 до 22 юли, всяка вечер в 21:00 ч. предстоят вълнуващи минути за многобройните почитатели  на научната фантастика и силните емоции, които ни водят напред във времето и към ситуации, които все още изглеждат нереалистични…

В четвъртък е „Планетата на маймуните“ на режисьора Тим Бъртън, интерпретация на романа със същото заглавие от френския писател Пиер Бул и с участието на звезден актьорски състав – Марк Уолбърг, Тим Рот, Хелена Бонъм Картър, Майкъл Кларк Дънкън, Пол Джиамати.

„Възходът на планетата на маймуните“ в петък е с режисьор Рупърт Уайът и с участието на Джеймс Франко, Брайън Кокс и Фрейда Пинто. В събота предстои продължението на историята – „Зората на планетата на маймуните“, но с различен режисьор – Мат Рийвс и променен кастинг – Анди Съркис, Джейсън Кларк, Гари Олдман и Кери Ръсел.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара