CBS Reality: Програмни акценти – август 2017

Представяме ви акцентите от програмата на CBS Reality за месец август 2017 г.

Лов на неизрядни платци
Сезони 1 и 2 – ПРЕМИЕРА
Всеки делничен ден двоен епизод в 08:40, 15:20, 19:30 и 23:40 ч. от 1ви август, с продължение през следващия месец и повторение накуп през уикендите в 17:00 ч. от 19ти август.
“Лов на неизрядни платци” ни запознава с динамичния и напрегнат процес на отнемане на собственост с екип от отлично обучени специалисти от долината Сан Фернандо в Калифорния. Независимо дали става дума за колата, лодката, мотоциклета ви, за скъпи спортни коли и дори самолет, ако не си плащате вноските, екипът на “Лов на неизрядни платци”  ще ви откриеМолбите, виковете и плачовете на потърпевшите, които молят да не бъде отнета собствеността им, няма да спрат екипа от специалистите Лу, Соня, Мат, Фрой и Линда , които са готови на всичко, за да свършат работата си.

Съдия Джуди
Сезон 13ПРЕМИЕРА
Всеки делничен ден през август двоен епизод в16:10 и 21.10 ч., с повторение накуп през уикендите от 14:30 ч.

Със своята прямота, твърда решимост и хапливо остроумие съдия Джуди Шиндлин преоткри със собствени сили съдебния жанр и в хода на този процес се превърна в уникално явление на попкултурата. Потомствена бивша съдийка от щата Ню Йорк, известна със способността си да пресича всеки спор и да стигне до същността на разглеждания емоционален въпрос, съдия Джуди служи като истински морален компас за хората, които имат нужда от помощ, решителност и известно количество здрав разум в своя често пъти объркан живот. Целта на съдия Джуди е да остави трайно и заслужено впечатление, което да обезкуражи нарушителите и да помогне за съвземането на семействата, станали жертва на несправедливост. Подражателите са много, но СЪДИЯ ДЖУДИ е единствена!

Непознат в дома ми
Сезон 1

Всеки уикенд двоен епизод в 22:00 ч. от 5ти до 19ти август.
Ако има нещо, което не желаете да намерите в дома си, това е опасност, която наднича иззад всеки ъгъл. Домът ни може да е мястото, в което се чувстваме най-удобно, но няма по-добър начин за някой да влезе в живота ни от това да влезе в дома ни. Ако пуснете лош човек в дома си, това може да бъде последната ви грешка. Този документален сериал от 10 епизода проследява пътя, по който непознати пресичат границата между близостта и измамата и, след като прекрачат прага на дома, оставят след себе си доверчиви жертви.

Хладнокръвно
Сезон 8 и 9

Всеки делничен ден в 00:30 ч. от 3ти  до 24ти август.
Извършено е убийство…  но с натрупване на доказателствата се увеличава и неяснотата. „Хладнокръвно“ ви връща на сцената на престъплението, за да можете сами да изследвате уликите. Ще успеете ли да сглобите фактите и в крайна сметка сами да разрешите случая? Съчетаващ напрежението на загадката с проникновения опит на истинската криминална драма, “Хладнокръвнопроследява объркващите обрати в хода на разрешаването на случая с едно убийство, като проследява появата на нови доказателства, нови разкрития и нови заподозрени. С появата на всяка нова хипотеза филмът показва различни гледни точки за това как вероятно се е случило престъплението. Следете хода на реалното разследванеБъдете със съдебните медици, докато те разбулват истината

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара