Стартът на Първа Професионална Лига днес в ефира на DIEMA EXTRA

Феновете могат да гледат двубоите от футболното първенство на България на живо по DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и онлайн в GONG PLAY


Новият спортен сезон в ефира на DIEMA EXTRA получава още по-силно измерение днес, когато е стартът на футболното първенство на България – Първа Професионална Лига. По традиция привържениците могат да гледат всеки мач от надпреварата в пряко предаване. Най-вълнуващите двубои ще се излъчват отново по DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, част от спортния пакет DIEMA EXTRA, както и онлайн в GONG PLAY.

Началото ще бъде дадено по-късно днес – новакът Етър приема Локомотив Пловдив от 18.45 ч., а този двубой е пряко по DIEMA. Едно от дербитата на старта е градският сблъсък на Стара Загора – Берое посреща съседите Верея от 21.00 ч. Но на следващия ден дерби има и в столицата. В събота ЦСКА ще направи визита на Славия на стадион "Васил Левски" от 21.00 ч. Преди това феновете могат да проследят и мач край морето – Черно море се изправя срещу новака Витоша от 18.45 ч. Неделната вечер принадлежи на традиционен двубой – Ботев Пловдив излиза срещу Пирин от 20.30 ч., а кръгът завършва в понеделник, когато друг тим, спечелил промоция сред елита – Септември, домакинства на Дунав в столицата – също от 20.30 ч. Запазената марка – студиото с компетентни анализи и коментари – съпътства всеки двубой в Първа Професионална Лига. Всичко това – на живо по DIEMA SPORT.

За коментарните и магазинните предавания, посветени на българския футбол, сезонът вече започна. Специализираното публицистично предаване "Домът на футбола" (в сряда) и увлекателният магазин "Преди кръга" (в четвъртък) загряха телевизионната атмосфера преди днешното начало на кампанията, а ретроспективните "Обзор на кръга" (в понеделник) и "Головете на кръга" (във вторник) са своеобразна гаранция за зрителите, че няма да пропуснат дори частица от интересните събития.

От днес до неделя DIEMA SPORT 2 предлага невероятен уикенд за запалените по автомобилизма фенове с една от коронните надпревари във Формула 1 – за Голямата Награда на Великобритания. Камерите са на Силвърстоун за всяко действие – от тренировките днес, през квалификацията в събота, та чак до състезанието в неделя.

За поредна година зрителите могат да гледат и поне по един двубой от футболната Втора Професионална Лига във всеки кръг през настъпващия сезон, който започва следващия уикенд. Първият мач от втория ешелон, който DIEMA EXTRA ще предложи, е Локомотив (Горна Оряховица) – Поморие в понеделник, 24 юли, от 18.00 ч. И през тази кампания DIEMA SPORT ще прави обзор на всеки кръг от Втора Лига (в сряда).

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара