Премиерите през август по FOX LIFE и FOX CRIME

Представяме ви премиерите по FOX LIFE и FOX CRIME през месец август 2017 г.


FOX LIFE
Mama (Mom) – Сезони 3 и 4
От 7 август, от понеделник до петък 22:55 часа
Премиера за България

Анна Фарис и носителката на „Еми“ Алисън Джейни участват в новата комедия на Чък Лори („Теория за големия взрив“, „Двама мъже и половина“, „Майк и Моли“). Кристи е самотна майка, която след години на безразсъдни решения вече е трезва и се опитва да вземе живота си в ръце. Тя е изправена пред ежедневните предизвикателства, които отскоро трезвата ѝ майка Бони поставя пред нея в желанието си да ѝ се реваншира за всичките пъти, когато я е разочаровала. Връзката на Кристи със собствените ѝ деца е допълнително предизвикателство. Дъщеря и Вайълет е сгодена за два пъти по-възрастен от нея мъж. Десетгодишният и син Роско предпочита да живее с баща си Бакстър, бивш кръшкач, който съвсем скоро се е осъзнал. За да остане трезва, Кристи разчита на подкрепата на групата на анонимните алкохолици, състояща се от спонсора и Марджъри, заможния Джил и емоционалната и приятелка Уенди. Кристи се опитва да остане позитивна, опитвайки се да превъзмогне миналото си и да изгради по-добро бъдеще, но с обърканото ѝ семейство и многото спънки на живота, битката е тежка.

С участието на:
Ана Фарис като Кристи
Алисън Джени като Бони
Сейди Калвано като Вайълет
Нейт Кордри като Гейбриъл
Мат Джоунс като Бакстър

FOX CRIME
Кралицата на Юга (Queen of the South) Сезон 2
От 14 август, понеделник 22:00 ч.
Премиера за България

Базиран на световния бестселър „La Reina Del Sur“ на всеобщо признатия автор Артуро Перес-Реверте, „Кралицата на Юга“ разказва силната история за изграждането на жена лидер. Алис Брага (I Am Legend) е в ролята на Тереса Мендоса, която е принудена да бяга и да търси убежище в Америка, след като гаджето й наркотрафикант бива неочаквано убит. Тя обединява усилия с човек от миналото си, за да детронира лидера на същия наркопласьорски кръг, който я е принудил да се укрива.

В „Кралицата на Юга“ участват още Вероника Фалкон (Besos de Azucar) в ролята на Камила Варгас, Джустина Мачадо (Six Feet Under) в ролята на Бренда, Питър Гадиът (Tut) в ролята на Джеймс, Хемки Мадера (Weeds) в ролята на Поти и Херардо Тарасена (Apocalypto) в ролята на Сесар Гемес. Гости звезди са Жоаким де Алмейда (Нашето мото е "Криза") и Джон Екер (Narcos).

Продуцент на драмата е Дейвид Френдли („Мис Слънчице“) заедно с М. А. Фортин и Джошуа Джон Милър (“Последните момичета“).
Създател на сериала е Скот Розенбаум („Гангстерски връзки“). Пилотният епизод е написан от Фортин и Милър, режисиран от Шарлот Зилинг и продуциран от Панчо Мансфийлд („Деймиън“).

С участието на:
Алис Брага в ролята на Тереса Мендоса
Вероника Фалкон в ролята на Камила Варгас
Джустина Мачадо в ролята на Бренда
Питър Гадиът в ролята на Джеймс
Хемки Мадера в ролята на Поти
Херардо Тарасена в ролята на Сесар Гемес

FOX CRIME
Гранчестър (Grantchester) Сезон 3
От 10-ти август, четвъртък 22:00 часа
Премиера за България

1995 е и Сидни Чеймбърс, пасторът на малкото селце Гранчестър близо до Кеймбридж отново съдейства на разследванията на най-добрия си приятел - следовател Джорди Кийтинг.
Сред престъпления от страст, убийствени сюжети и неочаквани трагедии Сидни винаги е прибягвал до стабилността на ролята си в църквата. Но тази стабилност бива разклатена заради чувствата му към неговата дългогодишна любима Аманда, които го поставят в конфликт с институцията, на която служи...

С участието на:
Джеймс Нортън в ролята на отец Сидни Чеймбърс
Робсън Грийн в ролята на следовател Джорди Кийтинг
Морвин Кристи в ролята на Аманда Хопкинс
Ал Уийвър в ролята на Ленърд Финч
Теса Пийк-Джоунс в ролята на г-жа Магуайър

FOX CRIME
(Fast Forward) Сезон 5
От 20-ти август, събота и неделя 15:10 часа
Премиера за България

Анжелика Фаст е в средата на 30-те, разведена самотна майка и успешен следовател във виенския криминален отдел. Добре изглеждащата млада жена балансира с чувство за хумор между работа и родителство. Дори близнаците ѝ тинейджъри да я изправят на нокти, тя стремглаво се впуска в преследването на престъпници. Професионалният и личният ѝ живот не винаги се разграничават и това е, не на последно място, по вина на бившия ѝ съпруг - шефът на криминалистите. Подигравките са част от ежедневието ѝ, а отглеждането на деца е често дискутирана тема на местопрестъплението.
Във всичко това няма място за сантименталност - Анжелика Фаст знае какво иска и винаги държи фактите под око.

С участието на:
Урсула Щраус  в ролята на Анджелика Шнел
Андреас Луст в ролята на Щефан Шнел
Волф Бахофнер  в ролята на Харалд Франтишек
Катарина Щрасер в ролята на Мая Ландауер
Мортезер Таваколи в ролята на Кемал Йозтюрк

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара