Премиери през август по FOX

Представяме ви премиерите по FOX за месец август 2017 г.

Слийпи Холоу (Sleepy Hollow) Сезон 4
От 12 юни (понеделник) 22:00 ч.
Премиера за България

„Слийпи Холоу“ се завръща за разтърсващ четвърти сезон, изпълнен със свръхестествени същества, мистериозни събития и търсенето на истината за живота на Свидетелите.
След 250-годишно спокойствие, Ихабод Крейн (Том Мисън) е посветил живота си на изучаване на свръхестественото и борба с демоничните сили, завзели Слийпи Холоу в настоящия момент. Но след кулминационните събития от последния сезон, светът на Крейн се преобръща след смъртта на неговия партньор и побратим сред Свидетелите, Аби Милс. Той е изведен от града от мистериозна група, която твърди, че ще го направи предводител на правозащитна организация, създадена преди векове от самия Джордж Вашингтон.
Сега Крейн се озовава в съвсем нов град и работи с нови съюзници, предприемайки най-важната си мисия досега: да спаси столицата от зловредни чуждоземни заплахи, не само за държавата и народа, но и за душата на демокрацията. Четвърти сезон обещава така харесваните от почитателите на сериала неочаквани обрати, напрегнати моменти, забавни ситуации и „измами”, с които те познават „Слийпи Холоу“, заедно с нови и изненадващи приключения за Крейн, Джени Милс (Линди Грийнуд) и останалите любими герои.

С участието на:
Том Мисън в ролята на Икабод Крейн
Джанина Гаванкар в ролята на Даяна Томас
Линди Грийнуд в ролята на Джени Милс
Джери Макинън в ролята на Джейк Уелс
Рейчъл Мелвил в ролята на Алекс Норууд
Уна Яфе  в ролята на Моли Томас
Джереми Дейвис в ролята на Малкъм Дрейфус

Макгайвър (MacGyver) Сезон 1
От 26 юли, вторник и сряда от 22:00 ч.
Премиера за България

„Макгайвър“, нов прочит на идеята на класическия сериал, е приключенска екшън драма за двайсет и няколко годишния Ангъс Макгайвър – Мак, който създава тайна организация в американското правителство и използва изключителния си талант за нетрадиционно решаване на проблеми и солидните си научни познания, за да спасява животи. Към екипа му в рискованите мисии по света се присъединяват бунтарят и бивш агент на ЦРУ Джак Долтън и Патриша Торнтън, бивш агент на терен и настоящ оперативен директор, както и Райли Дейвис, непредвидим хакер с чип, имплантиран в рамото. У дома Макгайвър се забавлява с амбициозния си съквартирант Уилт Бозър. Под закрилата на Отдела за външни работи, Макгайвър поема отговорността да спаси света, въоръжен до зъби с всякакви ресурси – на практика малко повече от дъвка и кламер.

С участието на:
Лукас Тил (Ангъс Макгайвър - Мак)
Джордж Ийдс (Джак Долтън)
Сандрин Холт (Патриша Торнтън)
Джъстин Хайърс (Уилт Бозър)
Тристин Мейс (Райли Дейвис)

Пришиване (Stitchers) Сезон 1
От 27 юли, четвъртък и петък от 22:00 ч.
Премиера за България 

„Пришиване“ разказва за Кирстен, млада жена, наета в тайна правителствена агенция, за да бъде „пришита“ към съзнанието на наскоро починали хора, като целта е да използва спомените им при разследването на убийства и разгадаването на мистерии, които иначе биха си потънали в забвение заедно с мъртъвците. Заедно с Кирстен работи Камерън, находчив невролог, който дава всичко от себе си.  Тайната програма се ръководи от Маги, умел ветеран в тайните операции и включва Лайнъс, социално неопитен инженер по биоелектроника и комуникационен техник. Камил, съквартирантката на Кирстен, талантлива дипломантка по компютърни науки, също е наета заради уменията си, за да помогне на Кирстен в ролята й на „свързочник с отвъдното“.

С участието на:
Ема Ища в ролята на Кирстен Кларк
Кайл Харис ("Дневниците на Кари") в ролята на Камерън Гудкин
Ритеш Раджан (престоящият "Книга за джунглата") в ролята на Лайнъс Алувалия
Сали Ричардсън - Уитфилд ("Еврика", "Аз съм легенда") в ролята на Маги Баптист

Алисън Скалиоти ("Хранилище 13") в ролята на Камил Енгелсън

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара