Изключително представяне на Новините на NOVA в деня на откриването на новото студио

Централната емисия новини с най-висок дял при жените на възраст 25-54 от 2014 г. насам


На 7 юли, точно в 7 вечерта, централната емисия на Новините на NOVA за пръв път бе излъчена в ново студио с уникален интериор - световна тенденция, интерпретирана от изцяло български креативен екип. 8 мултимедийни видео  стени с обща площ около 80 кв.м., тъч възможности, 42 часа жив ефир седмично и централизирана система за управление на съдържанието ще допринасят дългосрочно за още по-качествената визия и позитивно усещане на зрителите при срещата им с новините и темите на деня.

Дизайнът и функционалностите на новото студио са уникални за българския пазар и затвърждават водещата позиция на NOVA в новините и публицистиката. Още същата вечер представянето сред жените на възраст 25-54 получава 43,5% дял и преднина от 88% пред втората по гледаемост телевизия bTV, а в групата на най-младата и най-труднодостъпна аудитория 18-34 преднината е 80%. Сред зрителите във възрастовата група 18-49 делът е 33.1% , а преднината - 34%.


7 юли 2017 г. е знаменателен по отношение на рекорди. Централна емисия новини на NOVA постига най-висок дял от 2014 насам – 43,5%  при жените във възрастовата група 25-54. Още повече, веднага след централни новини своите зрителски пикове, отново от 2014 досега, сред активното население в България (18-49 г.) отбелязват и "Черешката на тортата" (40,8% дял), и "Хавай 5-0" (35,3% дял). Резултатите от късната емисия новини също сочат за над два пъти по-голям дял от този на bTV по това време, а в групата 18-49 активно градско население - около два и половина пъти.


От днес в ново и по-просторно студио, оборудвано с модерна визия и последни технологии, е и сутрешният блок на NOVA – "Здравей, България", с водещи Ани Цолова и Виктор Николаев. В края на седмицата предстои зрителите да се срещат с изцяло обновения интериор и на съботно-неделното публицистично предаване "Събуди се", с водещи Мирослава Иванова и Деян Веселинов.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара