Утре в "Италианската булка": Фиорела и Педро се срещат отново (2-и август)

Прочетете какво ще се случи в следващия епизод (2-и август) на хитовия сериал "Италианската булка", излъчващ се всеки делник от 15:00 до 16:00 часа по bTV.

Серхио казва на Педро, че не изглежда на човек, който отива на предварителен меден месец с годеницата си. Педро признава, че ако зависеше от него, той би останал в ранчото, но се оказва, че е в ръцете на баба си.

Елоиса разговаря с Бенито, който без малко да ѝ разкрие голямата тайна, която Роксана пази.

Освалдо спори със Соня, след който ѝ заявява, че отива при любовницата си. Освен това я заплашва да не споменава нищо за истинското положение между тях, защото той може да остане с наследството.

Освалдо се среща с Алина и обсъжда с нея ситуацията, в която се намират. Тя смята, че няма какво да обсъждат. Заявява му, че ще продължи да работи с Гаел и го предупреждава, че ако отново се приближи до нея, ще повдигне обвинение срещу него в полицията.

Педро подарява годежен пръстен на Айтана.

Хулиета открива, че дъщеря ѝ е жива.


По време на почивката, която Педро и Фиорела предприемат със своите половинки, получават голяма изненада – по време на масаж, Фиорела и Педро се оказват заедно.

Източник: http://www.telenovella-bg.com

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара