Финалният сезон на „Офисът“ с премиера от 4 септември по bTV Comedy

Новите епизоди на сериала се фокусират върху връзката между Джим и Пам Халпърт, всяка делнична вечер от 23:30 ч.


Деветият и последен сезон на „Офисът” започва на 4 септември по bTV Comedy. Премиерните епизоди на сериала, който е американска адаптация на британската комедия със същото име, ще се излъчват всяка делнична вечер от 23:30 ч.

Това е вторият сезон, в който главен герой не е Стив Карел (в ролята на Майкъл Скот). Деветият сезон се фокусира върху връзката между Джим (Джон Красински) и Пам Халпърт (Джена Фишър).

След като Джим решава да следва мечтата си и да отвори маркетинг компания във Филаделфия, Пам започва да се тревожи за преместването и възможния стрес за двойката. Същевременно Анди Бернард (Ед Хелмс) оставя офиса за 3-месечна почивка по вода и скоро напуска работата си, за да следва мечтата си да бъде звезда. Дуайт Шрут (Рейн Уилсън) е повишен в регионален мениджър.

Любопитни факти
- Стив Карел е женен за Нанси Елън Карел, която играе в няколко епизода на сериала.
- Първата целувка на Пам и Джим, е първата екранна целувка на Джон Красински.
- Сет Роджън се явява на кастинг за ролята на Дуайт.
- По време на снимките на епизод, заснет на пясъчна повърхност, без да иска Рейн Уилсън хвърля пясък в очите на Лесли Бейкър, в следствие на което той е отведен в болница – за почистване на роговицата.
- Стив Карел, Джон Красински, Джена Фишър и Уилсън излезли на обяд след прослушването си, без изобщо да подозират за следващите осем години на работа заедно.
- Джена Фишър и Анджела Кинсли са най-добри приятелки в живота, като дори Фишър е кръстница на детето на Кинсли.
- В един от епизодите, където Майкъл е трябвало просто да прегърне Оскар, Стив Карел решава да импровизира и да го целуне. Поради тази причина реакциите им изглеждат толкова истински.
- Рейн Уилсън е умолявал Кейт Сакхоф от „Бойна звезда: Галактика” да бъде прослушана за бившата жена на Дуайт.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара