Божидара Бакалова – третата звезда във „Фермата“

В новия сезон на шоуто Бети и Николай ще са наставници, защото природата няма стопани

  
Третата популярна личност, която влиза във „Фермата“, е Божидара Бакалова. Това разкриха две седмици преди старта на третия сезон на предаването от bTV. Божидара Бакалова е дизайнер и известно име в светските среди. Наследник е на българския писател, политик и основоположник на Българския земеделски народен съюз Цанко Церковски. Сестра-близначка е на Мис България” Ивайла Бакалова. Нейната страст са езотериката и астрологията, въпросите за Вселената и Петър Дънов, на когото е последовател. Влиза във „Фермата“, за да да кали своя дух и да отправи послание към хората да пазят душите си. Божидара не крие, че не е подготвена физически, но не подлага на съмнение успеха си, защото каквото и да се случи, ще е плюс за нея.
„Аз като цяло със селскостопански труд никога не съм се занимавала, това за мен ще е провокация. Винаги съм казвала, че за да си добър дизайнер, добър работник или каквото и да е, първо трябва да си с добра душа. Отне ми дълги години да се свържа със земята и на някакво ниво може би ми е дошло времето за това”, коментира участието си Божидара.
В студиото на предаването „Тази сутрин“ наставниците на „Фермата“ Бети и Николай разкриха, че новият сезон на шоуто ще постави участниците пред доста сериозни изпитания.
„Много неща в живота на една ферма са различни от това, което си представя съвременният човек. Едно е да живееш на климатик и да си седнал пред компютър по цял ден, друго е да излезеш на полето и да си денонощно с животните. Много хора не се замислят, че като станеш сутрин, първо трябва да се погрижиш за хигиената и здравето на животните и чак след това, ако остане време, за себе си“, коментира Бети.
Съпрузите Бети и Николай във „Фермата“ 3 ще имат малко по-различна роля. Те ще бъдат наставници, а не стопани, както миналата година, защото природата няма стопани, а предстоящият сезон ще експлоатира идеята за новото начало, каквото е и неговото мото. Наставниците ще научат участниците на всичко важно в грижата за земята, животните и растенията. Двамата фермери се надяват, че от малкия екран тези знания ще се предадат и на зрителите.
 „Очаквам да видим мотивирани хора, които искат да научат нещо, не само да победят и да вземат наградата“, каза Николай. По тяхно мнение сегашното поколение не работи достатъчно с ръцете си и не прекарва достатъчно време навън, за сметка на времето във виртуалния свят.
Най-известното фермерско семейство в България разкри, че с участниците от предишния сезон на шоуто са станали като семейство. „Във втория сезон на „Фермата“ те се промениха много – научиха неща, които никога не са подозирали, че ще могат“, заяви Николай в студиото на „Тази сутрин“.

Новият сезон на „Фермата“ тръгва по bTV на 10 септември, неделя, от 20.00 часа. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара