bTV Cinema с пореден успех – най-гледаният тематичен канал във вечерта на премиерите

Премиерното на „Бързи и яростни 6“ е предпочетено от всеки пети зрител на възраст между 18 и 34 г.bTV Cinema постигна поредния си успех. Филмовият канал на bTV Media Group, който радва зрителите си с премиера всеки понеделник и вторник, на 21 август бе категоричният лидер сред тематичните телевизии в България, по данни на ГАРБ.

Премиерното за родния ефир излъчване на приключенският крими екшън „Бързи и яростни 6“  е предпочетено от всеки пети зрител на възраст между 18 и 34 г. В пика на зрителския интерес  продукцията е привлякла над четвърт милион зрители.

В часовия интервал 19:00-23:00 ч. bTV Cinema е категоричен любимец на активната аудитория 18-49 г. Филмовият канал на bTV Media Group  е почти три пъти по-гледан от втория тематичен канал „Кино Нова“.


„Бързи и яростни 6“ е на първо място в топ 20 на игралните филми, излъчени по тематичните канали за периода от началото на месеца сред всички зрители.

Вин Дизел, Пол Уокър, Дуейн Джонсън, Мишел Родригес и Люк Евънс са звездите в „Бързи и  яростни 6“, където надпреварата вече не е само на пътя. В някои от каскадите автомобилите буквално летят след динамични превъртания, а в част от сцените се включват самолети и хеликоптери. На голям екран се появява и и една от най-впечатляващите „атракции“ в продукцията – танк, разполагащ с достатъчно голям капацитет, за да бъде равностоен участник в уличната надпревара.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара