„Подводни войни: Австралия“ по Discovery

Гмуркачите се впускат отново в преследване на богатство - едно от най-вълнуващите и опасни преживявания "Abalone Wars" започва на 12 август 2017, събота от 20:00 ч., за да потопи всички в коварните води на Южна Австралия


Тъмни облаци и тревоги са надвиснали над всички екипи. Гмуркачите отново ще рискуват живота си в търсене на богатство, ще ловуват скъпоценни абалони в опасните води край брега на Южна Австралия и ще са готови на всичко в името на силните емоции. Третият сезон на „Подводни войни: Австралия“ идва по-разтърсващ от всякога, за да преобърне представите ни за безопасно... по Discovery Channel.

Грег Пикъринг - гмуркач и ловец на раци - е бил нападнат от гигантска бяла акула. Едва успял да спаси живота си, Грег се възстановява в продължение на шест месеца. С нетърпение се отправя към Порт Линкълн, за да се присъедини към Нийл Род и да се отдаде отново на работата, която обожава.

Колегите му Скин и Джей са се погрижили да увеличат мерките за безопасност с уникален водолазен костюм против акули. За огромно свое съжаление Доминейтър трябва да остане на сушата. Тъй като е принуден да стои далеч от водата в продължение на четири месеца заради сериозен проблем с вътрешното ухо, той неохотно се връща на работа като корабен персонал. А Бъки е на ръба на банкрута и ако не успее да продаде инвестицията си на стойност милион долара, банката ще му отнеме всичко.

Томас и Арън сформират нов екип, който трябва да работи в много лоши условия, които водят до сериозно подводно възпаление. Всички са изправени пред ред изпитания, които ще калят волята им и ще ги вкарат в уникални преживявание. В търсене на богатство екипът многократно ще рискува живота си.

Новите епизоди на предаването ще ни пренесат в подводния свят на Австалия, къдете не човекът е Господар. Как ще се справят гмуркачите в опасните води на коварния Южен океан? Различен и интересен, третият сезон на „Подводни войни: Австралия“ ще ни пренесе в един необикновен подводен свят.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара