"Черният списък" се завръща с премиерни епизоди в ефира на NOVA

Не пропускайте новите екшън ситуации тази вечер от 23.00 ч.


Хитовият сериал "Черният списък" се завръща с обещанието да държи под напрежение зрителите всяка делнична вечер от 23.00 ч. по NOVA. Главните действащи лица са познатите вече Реймънд "Ред" Редингтън (Джеймс Спейдър) и Елизабет "Лиз" Кийните. Бившият престъпник и вече опитната агентка на ФБР продължават да се замесват в опасни криминални и екшън ситуации. Освен това двамата герои няма да спрат с опитите си да изобличат задкулисните игри в света на конспирацията.

В последния епизод на "Черният списък" Елизабет опита да се завърне към нормалното си ежедневие, след като най-сетне името ѝ беше изчистено. Междувременно, Ред работи заедно със специалните сили, за да разкрие тайните връзки, които образуват криминален синдикат. Този случай за пореден път изправи Ред пред рисковани ситуации, докато издирваше лидера на голямата престъпна групировка.

В епизода тази вечер пък Редингтън ще открие таен средновековен уред, използван за убийства, който ще го накара да предупреди отряда за съществуването и функционирането на смъртоносна група от Средновековието. В същото време Лиз ще получи изумителни новини и предпазливо ще планира следващия си ход.

Не пропускайте епизод 12 от премиерния трети сезон на "Черният списък" тази вечер от 23.00 ч. по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара