“Дяволското гърло” е новият български сериал на NOVA

В главните роли на новата продукция влизат актьорите Владимир Карамазов и Теодора Духовникова


Започнаха снимките на най-новия български сериал  на NOVA “Дяволското гърло”. Това е поредната българска авторска продукция, с която телевизията ще зарадва зрителите. Сюжетът на поредицата е криминален, но в него ще се преплете и любовна история. В главните роли на сериала са Владимир Карамазов и Теодора Духовникова, а в актьорския състав влизат също нови лица и артисти от Смолянския театър. Проектът се реализира от екипа на Dream Team, който стои и зад друга успешна продукция на NOVA – “Откраднат живот”.

“Дяволското гърло” разказва историята на криминално разследване на ужасяващи убийства, които се случват в тази област. Владимир Карамазов е в ролята на разследващ полицай  от Смолян, а Теодора е следователят, изпратен от София, който му помага.

“Очаквам “Дяволското гърло” да стане най-добрият български сериал правен до момента. Ще дам всичко от себе си, вярвам и екипът също, за да докажем, че в България може да се направи сериал на световно ниво. Това е моята цел”, заяви Владимир Карамазов специално за “Събуди се” в първия снимачен ден на новата поредица.  “Най-после българска продукция, сериал, излиза извън София и ще покаже красотите на България. Защото Родопите са една от най-красивите планини и ние трябва да се гордеем с нея”, допълни актьорът.

“Думата, която най-добре описва новия сериал, е магия. Смисълът на проекта е да  поставим историята в средата на това място, на Родопите, да усетим пулса на времето, на случващото се сега, което намира отражение в новините. Това ще бъде една история за нашето време”, разкри продуцентът на сериала Евтим Милошев.

С “Дяволското гърло” NOVA затвърждава подкрепата си за качествените български сериали и филми на всички платформи, а интересът на аудиторията към родните продукции нараства.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара