Премиерни сериали и любими предaвания очакват зрителите през август в ефира на NOVA

Световноизвестни сериали, избрани филмови заглавия и любими предавания ще допълнят разнообразната лятна програма на NOVA с много динамика, криминални мистерии и позитивни емоции


“Здравей, България” и “Събуди се” ще продължат да предлагат на зрителите среща с най-интересните теми и гости без почивен ден, а лятното издание на късните Новини на NOVA ще представя най-актуалното и през август – всеки делничен ден от 22.00 ч. Докато “Комбина”, “На кафе”, “Часът на Милен Цветков” и “Господари на ефира” са във ваканция, премиерни епизоди на световноизвестни сериали, избрани филмови заглавия и любими предавания ще допълнят разнообразната лятна програма на NOVA с много динамика, криминални мистерии и позитивни емоции.

В делничните дни от 9.30 ч. по NOVA феновете на детективските истории могат да гледат 12-ти сезон на обичания сериал “Комисар Рекс” - поредицата, чийто главен герой има милиони почитатели по целия свят. Нови разследвания и забавни ситуации във вечния град Рим очакват полицейското куче и новия му партньор – инспектор Лоренцо Фабри, в чиято роля влиза италианската звезда Каспар Капарони.

Всяка сутрин от понеделник до петък в 10.30 ч. щафетата поема не по-малко сплотеният спасителен отряд на Пожарна 51, за да се бори за спасяването на не един човешки живот в 3-ти сезон на "Пожарникарите от Чикаго". Съдбата на всички членове на екипа е поставена под въпрос, след като бомба избухва в склад по време на акция. На спасителите им се налага да вземат решения с риск за живота и бъдещето си, а динамиката на Пожарна 51 ще се промени завинаги.

След три години в българския ефир и много драматични обрати и изпитания, които белязаха съдбата на героите в хитовата продукция "Малката булка", от 10 август в 13.30 ч. единствено зрителите на NOVA ще имат възможността да проследят новия сериал “Дъщерята на Ананди”. Поради световната си популярност индийската поредица става причина за създаването на разклонение, като в центъра на сюжета този път е историята за любовта и стремежите на главната героиня Нанди - дъщерята на Ананди, която ще се опита  да изтрие спомените за болката и копнежа от детството си и да изпълни последното желание на майка си.

С нови 30–минутни епизоди всяка делнична вечер от 22.30 ч. през август продължава и риалити сериалът “София - Ден и Нощ”. Нови изпитания и полюсни емоции ще изпълнят най-известната квартира в София и нейните обитатели.

“Черният списък” се завръща с обещанието да държи под напрежение зрителите всяка делнична вечер от 23.00 ч. по NOVA, а от 16 август стартира премиерният 4-ти сезон на хитовия сериал. Бившият престъпник Реймънд "Ред" Редингтън (Джеймс Спейдър) и вече опитната агентка на ФБР Елизабет "Лиз" Кийн отново ще се замесят в опасни криминални и екшън ситуации, решени да изобличат високопоставените личности и задкулисните игри в света на конспирацията.

Отново през август NOVA ще зарадва зрителите с дългоочакваната  развръзка на хитовата криминална поредица “Касъл”. Атрактивният детективски тандем на писателя Ричард Касъл и детектив Кейт Бекет превзема ефира с финалния 8-ми сезон всяка делничен вечер от 00.00 ч. по NOVA. Вярна на себе си Кейт ще изправи на нокти своя партньор, като изчезне без следа след мистериозно телефонно обаждане още в първия епизод. Дали Ричард ще успее да я открие и какъв ще бъде финалът на тяхната история – предстои да видим съвсем скоро.

Още една изненада очаква зрителите в ефира на NOVA през почивните дни. Участниците в първия сезон на забавното музикално шоу “Пееш или лъжеш” ще споделят отново артистичните си умения и своя музикален талант в неделя от 17.00 до 19.00 ч. Кой от тях притежава истински талант и кой е добър имитатор ще видим от 06 август в ефира на NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара