„Комиците и приятели” закриват сезона със смях като за последно

Сашо Кадиев, Евгени Будинов, Нели Петкова и X-Energy Crew гостуват на шоуто тази седмица – от сряда до петък, в 22:00 ч. по bTV


„Комиците и приятели” закриват телевизионния сезон със смях като за последно. Тази седмица, от сряда до петък в 22:00 ч. по bTV любимите герои влизат в още по-любими неочаквани и абсурдни ситуации. 

Евгени Будинов влиза в ролята на  подсъдим, а съдия Колибесов (Христо Гърбов) и ще раздава правосъдие както само той си знае – в сряда, 30 май . Една друга случка в родилното отделение ще завърши с много неочакван финал, а новинарите на „Комиците” ще поднесат новините, които обикновените емисии пропускат.
Специални гости ще бъдат Нели Петкова и китариста Стойчо Стоянов, за да представят парчето „За теб или за мен“.
Какво се случва, когато един необикновено пъргав столетник тръгне да се жени? Кой в действителност е супергероят Бар-ман? Може ли да умре корупцията? И какви нови страхотни прилючения очакват Комитите? Отговорите на всички тези въпроси идват този четвъртък, 31 май, със специалното участие на Сашо Кадиев като съпруг на Албена Павлова.
В последния за сезона епизод – в петък, 1 юни, баща и син (Кръстю Лафазанов и Ненчо Илчев) заедно ще търсят отговори на изконни въпроси, а един прекомерно ентусиазиран журналист ще научи важен житейски урок. Копелетата (Христо Гърбов, Руслан Мъйнов и Петьо Петков – Шайбата) закриват подобаващо с мощна доза градска мъдрост. 

Различният акцент в шоуто ще поставят момчетата от брейк формацията X-Energy Crew.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара