Cartoon Network и Boomerang – акценти за юни 2018

Представяме ви акцентите в програмата на Cartoon Network и Boomerang за месец юни 2018 г.

CN

Ние, мечоците – Сезон 3
Премиера на 11 юни от 12.30 с продължаващи епизоди от понеделник до петък в същия час
Три мечки братя правят каквото могат, за да бъдат част от човешкото общество, а през юни ще научите как мечките са прекарали детството си. Ще видите как бебетата мечоци решават да участват в игра с лазери, с надеждата да спечелят сладолед. Но лазерната битка се оказва не толкова игра, а колкото война.
В друг епизод бебето Панда живее щастливо в затворена среда с цел научни изследвания. Но след като се сдобива с нов приятел – Панда 2, неговият светоглед бива разтърсен и той поема на едно голямо приключение.
Един ден пък, за да спечелят една пица, бебетата – мечоци играят баскетболен мач срещу една детска банда.
Анджело е върхът – Сезон 4
Премиера на 4 юни от 08.10 с продължаващи епизоди от понеделник до петък в същия час
Анджело е 11-годишно момче, което намира творчески начини за борба с проблемите на ежедневието. Той ги изследва и след това измисля стратегии за измъкване, сладки разговори и справяне с всеки противник, с помощта на приятелите си Шърууд и Лола.
Летни Малки титани
Премиера на 2 юни от 08.50 с продължаващи епизоди от понеделник до неделя в същия час
Какво се случва, когато титаните отиват на плажа? Разберете и се наслаждавайте на слънцето в тяхната компания с това специално издание на „Малки Титани“ през лятната ваканция от 2 юни до 2 септември.

BOOMERANG
Голямата загадка на Скуби Ду
Премиера на 18 юни от 10.05 с продължаващи епизоди от понеделник до петък в същия час
Скуби Ду ви кани да опитате детективските си умения в специална игра! Между 2 епизода на шоуто можете да участвате в игра и да изпробвате уменията си за наблюдение. Някой от бандата е направил беля, но кой, как и защо? Може би точно ти ще станеш новият член на екипа на Скуби Ду?


Шантави състезания – Сезон 1
Премиера на 11 юни от 07.55 с продължаващи епизоди от понеделник до петък в същия час
Този анимационен сериал остава фаворит на зрителите поради големия си ансамбъл от чудати състезатели и уникално проектираните автомобили, които съответстват на техните личности. Всеки епизод  показва тези 11 колоритни състезателни автомобила (някои шофирани соло, други екипирани в отбори), които фучат през Съединените щати с разказвач, който описва случващото се и допринася за преживяването. Двамата измамници Дик Дастърдли и неговият вечно подхилкващ се кучешки партньор Матли винаги създават хаос  и правят нещата още по-забавни.


Five Farmies
Премиера на 23 юни от 13.40 с продължаващи епизоди всеки уикенд по същото време
Five Farmies са нова програма на Boomerang с участието на ферма с пет истински смешни животни като основни герои.
Запознайте се с зайчетата – блогъри Кими и Лона, много приказливото магаре Зорен, винаги бдителното куче – пазач Пако и какадуто MC Digga! Те ще ви докажат, че животът във фермата може да бъде всичко друго, освен скучен!


Лятно кино с Boomerang
Премиера на 18 юни от 10.55 с продължаващи епизоди от понеделник до петък в същия час
Специалната програма на Boomerang през лятото включва по един филм всеки ден.




Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара