Gong.bg се готви за Световното в Русия с турнир по джага

В навечерието на Световното по футбол в Русия, спортният сайт Gong.bg организира първия си турнир по джага за най-запалените футболни фенове. Той ще се проведе на 2 юни  от 11 часа до Лятна сцена в парк Борисова градина в София. С „Турнир по джага на Gong.bg” запалянковците ще могат официално да „загреят“ преди старта на най-очакваното спортно събитие това лято. Най-добрите играчи в турнира ще спечелят голямата награда - пътуване до Русия и посещение на един от мачовете от квалификациите за Световното. Всички участниците в турнира ще получат подарък - абонамент за платформата PLAY DIEMA XTRA.

„Турнир по джага на Gong.bg” се провежда в рамките на ежегодната инициатива „България спортува 2018“, която Gong.bg подкрепя.

Формата за записване вече е активна тук >>>  https://gong.bg/turnir

За участие в турнира се допускат отбори от непрофесионални джага играчи, които са навършили пълнолетие. Жребий от всички записали се от днес, 21 май до 29  май ще определи кои двойки отбори ще се борят за голямата награда в турнира – пътуване до Русия и посещение на мач от програмата на Мондиала това лято. Имената на победителите ще бъдат обявени на 30 май.

В „Турнир по джага на Gong.bg” ни очакват още изненади и специални звездни гости. Водещ на събитието ще бъде актьорът и телевизионен водещ Павел Владимиров. 

Веднага след турнира, на 3 юни, джага зоната на  Gong.bg в Борисовата градина ще бъде отворена  за всички, които искат да вземат първите си уроци по джага или да поиграят с приятели. Специални брандирани подаръци ще зарадват посетителите на 2 и 3 юни по време на събитието.

Скоро всички фенове на футбола ще могат да проследят най-актуалното от света на Мондиал 2018 в специалната страница, която екипът на Gong.bg ще подготви за Световното в Русия. Там потребителите ще могат да намерят програма на мачовете, резултати, новини, любопитна информация, снимки, видео и още други интересни материали, свързани с Мондиал 2018.

„Турнир по джага на Gong.bg” – 2 юни, Борисова градина, Лятна сцена

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара