Сблъсък на два свята, любов и възмездие в „Искрите на отмъщението“ с Къванч Тътлату от 11 септември по bTV

Премиерният сериал започва на 11 септември и ще се  всеки делничен ден
от 20:00 ч. по bTV


Една вълнуваща история за любов, изпепелена от силата на възмездието, предстои в „Искрите на отмъщението“ по bTV. Премиерният сериал започва на 11 септември и ще се  всеки делничен ден от 20:00 ч.

Звездите

В главните роли  са двама от най-обичаните турски актьори –  Къванч Татлъту, познат от сериалите „Перла“,  „Забраненият плод“, „С Русия в сърцето“ и „Север Юг“ (в момента по „Диема фемили“), и Туба Бююкюстюн, станала световноизвестна с емблематичното си превъплъщение на „Гордата Аси“ в едноименната мелодрама.

За стайлинга си в "Искрите на отмъщението" Къванч Татлъту прави изрична уговорка с продуцентите, че ще се довери само на жена си - дизайнерката Башак Дизер. Двамата се ожениха през 2016 г. на пищна сватбена церемония в посолството на Турция в Париж, като през февруари отпразнуваха втората си годишнина с екзотично пътешевствие до пустинята Вади Рум в Йордания.

Историята

Дръзкият Джесур идва от големия Истанбул в малкото градче Корлудаа, за да отмъсти на своя кръвен враг Тахсин за погубеното си семейство. Готов да раздава правосъдие, той обаче не предвижда едно – че именно там ще срещне любовта на живота си в лицето на красивата Сюхан...

Двамата се влюбват от пръв поглед, макар Сюхан първоначално да не вярва на очарователния заселник, и започват да се срещат, без да подозират, че принадлежат на два различни свята, разделени от силата на коварното минало...

Сюхан всъщност е дъщеря на Тахсин, за когото Джесур вярва, че е убил родителите му и срещу когото сега е готов да подпали искрите на своето отмъщение.  Неуредените сметки на семействата на двамата влюбени надвисват като облак над тях и правят обичта им невъзможна. Разделена между баща си и любимия, Сюхан трябва да направи труден избор. Въпросът е дали любовта или възмездието ще надделеят в тази история за една изпепеляваща страст, опожарена от отломките на миналото.

Къванч Татлъту

Любимецът на българските зрители Къванч Татлъту  става известен след участието си в тоталните хитове „Перла", „Двама завинаги" и „Забраненият плод", като с превъплъщението си в „Искрите на отмъщението“ става най-скъпоплатеният актьор на турския пазар с хонорар от близо 100 000 турски лири само за един епизод.

Често сравняван с Брат Пит, той съчетава неповторими чар, харизма и талант, с които приковава милиони не само в Европа и Азия, а и в Северна и Южна Америка, където вече няколко години подред поредиците му оглавяват класациите за най-гледани чуждестранни тв програми.

„Джесур е предизвикателство в кариерата ми! Неговата хладнокръвност запали актьорския ми апетит, придадох му много повече от всяка моя роля до момента, защото си приличаме по тази наша скрита чувствителност, която изразяваме само в отношението към любимата", признава за персонажа си синеокият красавец.

Туба Бююкюстюн

Туба Бююкюстюн плени сърцата на публиката с ролята си на Аси в сериала „Гордата Аси“, станал един от най-продаваните в историята на южносъседското кино. За играта си в него 36-годишната актриса е номинирана в категорията „Най-добра актриса в сериал" на 51-ия тв фестивал в Монте Карло. Преди месец пък американско издание я постави на 17-о място в класацията за 100-те най-красиви жени в света за 2018 г. Top Beauty World.

„Сюхан е много непредсказуема в решенията си, които често изненадват и мен самата... Мъжът, когото среща, обаче успява да преобърне света й и отваря очите й както за лъжата, в която тя живее години наред, така и за любовта - такава, каквато никога не е изпитвала", споделя за героинята си Бююкюстюн.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара