Бели Вит се възстановява след голямото Великденско земетресение – в понеделник от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV

На 17 септември от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV Бели Вит ще се съвзема след голямото Великденско земетресение. Всеки от жителите ще има различно обяснение за неочаквания трус, който ще промени съдбите им. Косьо (Георги Кадурин) и Иван (Валентин Танев) ще се възползват от бедствието и ще го превърнат в оръжие срещу строителните планове на Георги (Михаил Билалов), Диди (София Бобчева) ще опита да се сближи с малката Рая, а Поля (Рая Пеева) и Ленин (Филип Аврамов) ще анализират трезво ситуацията. Находчивият Калин (Иво Аръков) ще използва ситуацията, за да впечатли Ани (Лорина Камбурова), а баба Злата (Цветана Манева) отново ще влее разум в главите на „богохулстващите глупаци“.
Междувременно жените в Бели Вит ще премерят сили в конкурс за най-добър козунак, най-красиво и здраво яйце. По традиция, празничната атмосфера ще провокира Косьо и Иван да се опълчат на кметския наместник Цветан (Веселин Калановски) и Георги, но ще доведе и до двусмислени ситуации и ревност. Паралелното разследване на Станислав (Петко Венелинов) и Чавдар (Китодар Тодоров) за мистериозната история на техните предци ще отведе и двамата при баба Нинка. А дали тя ще напрегне отслабналата си памет, за да им помогне, зрителите ще видят на 17 септември от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV.
Докато Диди прави амбициозни планове за фризьорския си салон, Иван и Косьо са се заели с учредяването на пенсионерски клуб в хотела на Цветан. Станислав ще привлече вниманието на Нора (Ярослава Павлова) с отношението си към сина й Крум, а баща му – Георги ще направи съблазнително предложение на Поля. Феновете на „Скъпи наследници“ по bTV ще станат свидетели на сериозната загриженост на Боби, Катя (Даяна Ханджиева) и Любо (Дарин ангелов) към проблемите на Чочо (Юлиян Петров) с наркотиците. Те ще се обърнат за информация и помощ към Поля, Ани и Поли Генова, но дали най-близките му знаят къде са го отвели безпаметните купони и новите компании? Как трябва да реагираме при земетресение, по-важни ли са парите от любовта, по какво се познава злият помисъл и как ще реагира Теменужка (Нели Топалова) след предупреждението на Неда (Виктория Колева) никога да не издава, че е биологична майка на Боби – в понеделник, 17 септември, от 18:00 часа по bTV.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара