Бизнес планове и стратегии за справяне с наркотична зависимост вълнуват „Скъпи наследници“ – във вторник от 18:00 часа в по bTV

На 18 септември от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV основна тема в спортния клуб ще бъде изчезването на Чочо и мерките, които приятелите му могат да вземат, за да му помогнат да се справи с наркотичната зависимост. В планирането на „акцията“ ще се включи и Цветан, който обаче ще предложи най-неефикасната стратегия. Какво ще решат Боби, Любо и Катя, виновник или жертва е Поли Генова и ще участва ли Поля в терапията на бившия й любим - във вторник от 18:00 часа по bTV.
Станислав ще постави пред Марин темата за съчетаването на модерното предприемачество и опазването на околната среда, което е стандартна практика в ХХI век. Според него еко протестите водят до исторически и бизнес промени като залагат на самоподдържащи се сгради със соларни панели и покривни градини. Но дали и Георги споделя идеите му за бъдещето на Бели Вит? Дамите в селото също са съсредоточени върху своите инициативи. Диди ще търси алтернативи, за да направи фризьорския си салон модерен и красив, а Милица, Неда и Ани ще търсят формулата за бутиково производство на модна марка.   
Междувременно взаимоотношенията между Иван и Теменужка стават все по-близки, а притесненията на Неда и Снежа – все по-големи. Мъдрата баба Злата ще се опита да успокои страстите и да накара братовчедките да погледнат философски на ситуацията. Мистериозната жена ще опита да убеди младата Юлия да събира знания от различни науки като използва медицинското менторство на Катя. А старши полицай Колев ще продължи неуморно да търси доказателства за вината на Станислав за катастрофата до Бели Вит. Ще успеят ли в начинанията си героите от „Скъпи наследници“ и до какви комични ситуации ще ги доведат ходовете им, зрителите ще видят във вторник, 18 септември, от 18:00 часа по bTV.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара