„Обадете се на Сол“ се завръща с четвърти сезон на 27-ми септември ексклузивно по AMC

Очакваната с нетърпение премиера на сезон 4 на сериала “Обадете се на Сол” на 27-ми септември в 23.00 ч. по AMC.

В края на сезон 3 на „Обадете се на Сол“, една почти фатална катастрофа кара Джими и Ким да преосмислят кое е истински важно за тях и колко далече са готови да отидат, преследвайки амбициите си. Докато Ким избира да направи крачка назад в току-що започнатата си солова практика, за да се възстанови, Джими се опитва да подобри отношенията си с брат си. Чък отхвърля опита на Джими за помирение и скоро след това изпада отново в криза, разсипвайки къщата си, за да отстрани напълно електрическото захранване, след което запалва смъртоносен пожар.

В приветствания от критиката четвърти сезон на драмата смъртта на Чък става катализатор на превръщането на Джими Макгил в Сол Гудман. След загубата си Джими навлиза в света на престъпността, което ще застраши бъдещето му на адвокат и връзката му с Ким. Смъртта на Чък оказва сериозно влияние върху бившите му колеги Хауард и Ким, изправяйки ги отново един срещу друг в битката, започната от братята Макгил.
Междувременно Майк Ърмантрот започва да играе по-активна роля в позицията си на най-нов и най-старателен консултант по сигурността на „Мадригал Електромотив“. Времената са несигурни за служителите на Гъс Фринг, тъй като провалът на Хектор дава своето отражение върху подземния свят на Албакърки, хвърляйки картела в хаос и разбивайки добре обмислените планове на Гъс и Начо. И докато Гъс сменя курса, Начо се оказва под прицела на смъртоносни сили.


В САЩ сезон три на сериал заема пето място в класацията на драми по кабелната телевизия сред възрастни зрители в диапазона 25-54 години. Неотдавна “Обадете се на Сол” бе удостоен с наградата „Пийбоди“ за 2018 година, а в течение на трите сезона е спечелил 23 номинации за наградата „Еми“, три номинации за наградата „Златен глобус“, две награди на Гилдията на сценаристите, три награди „Избора на критиците“, една награда на Асоциацията на телевизионните критици и две награди на Американския филмов институт за “Телевизионни програми на годината”, както и много други номинации на Гилдията.

Сериалът е копродукция на Sony Pictures Television и AMC Studios. Изпълнителни продуценти на „Обадете се на Сол“ са Питър Гулд, Винс Гилиган, Марк Джонсън, Мелиса Бърнстийн, Томас Шнауц и Дженифър Хътчисън. Сред основните акт,ори в сериала са Боб Оденкърк, Джонатан Бенкс, Реа Сийхорн, Патрик Фабиан, Майкъл Мандо и Джанкарло Еспозито.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара