Анди Гарсия и Себастиан Лелио – тази събота в „Като на кино“

Даяна Ханджиева е водеща в новия епизод на предаването,
 тази събота от 12:30 ч по bTV Cinema


Красивото лице от сериала „Скъпи наследници” Даяна Ханджиева е водеща в новия епизод на „Като на кино“, тази събота от 12:30 ч по bTV Cinema. Заедно с колегата Антоний Аргиров започват нова рубрика в предаването, в която популярни лица разговарят за кино. Звездите от сериала на bTV ще разказват любопитни истории от снимачната площадка на любимия сериал, който се връща на екран на 17 септември. Актьорите подгряват и със спомени за комикси и филми новото издание на фестивала Aniventure ComiCon.
Репортерът на „Като на кино“ в Лос Анжелис – Мариета Мелроуз, се завръща с „Лично от Холивуд”, с ексклузивно интервю с режисьора Себастиан Лелио, носител на „Оскар“. Тя го разпитва за новия му филм „Белканто” с Джулиън Мур в главната роля, чиято премиера беше преди дни на фестивала в Торонто. Мелроуз, която играе малка роля в лентата, също разказва любопитни случки зад камерата. Защо Анди Гарсия избра мюзикъла – отговорите актьорът дава пред журналиста Георги Тошев, двамата се срещнаха в Лондон. Кинокритикът Деян Статулов ще разкаже кой е българинът, композирал музика за „Игра на тронове“ и кои са филмовите премиери на големия и малкия екран.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара