Испанското първенство е на пазара - bTV да се активира!

Испанското първенство, което в последните
три тригодишни периода вървеше по TV+ и Film+ в мрежата на "Булсатком", все още е на пазара. Първите мачове от новия сезон са в края на август, но компанията посредник, която продава за България, изпадна във финансови затруднения. MP & Silva купи правата за Ла Лига за България и още няколко държави от региона през януари. В средата на юли стана ясно, че фирмата е пропуснала плащания към английската Висша лига и Европейската федерация по хандбал. MP & Silva също така води дела с ФИФА по договора си за правата на световните първенства през 2018 и 2022 г. за излъчване в Италия. Възможно е все пак компанията да се опитва да продаде правата за Ла Лига, за да набере свеж капитал. Другият вариант е да ги върне на Ла Лига и тя в кратки срокове да започне да търси купувачи.

Сега е момента bTV Media Group да се активира и да допълни с нещо наистина качествено иначе "богатото" си спортно портфолио. TV+ също е още в играта.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара