Орлин Павлов коментира любовта и каскадите в Бели Вит с Юлиан Петров от „Скъпи наследници“ в N-JOY на 10 и 13 септември от 17:30 часа

Един от най-чаровните и артистични изпълнители на българската музикална сцена – Орлин Павлов, познат на зрителите на bTV като Борис от „Скъпи наследници“, ще бъде вторият гост в рубриката на Юлиян Петров в радио  N-JOY. Следващият понеделник и четвъртък от 17:30 часа слушателите на най-голямата музикална радиоверига в България ще си припомнят събитията от първите 100 епизода на делничната мегапродукция и ще разберат защо певецът е наименовал първия си самостоятелен албум и национално турне на хитовата песен „Още малко“.
Приятели в живота и партньори в спортния клуб в „Скъпи наследници“ по bTV, Юлиян Петров и Орлин Павлов ще обсъдят любовните трепети на героите си, екстремните преживявания на снимачната площадка на сериала, както и каузите, зад които застават като персонажи и реални личности. Броени дни преди продължението на драмеди поредицата (17 септември, 18:00 ч.) те ще коментират актуални теми като застрояването, опазването на природата и социалното значение на кампанията „Да изчистим България заедно“ в ефира на радио N-JOY.
Артистите ще повдигнат завесата и за развитието на основните конфликти в предстоящите  епизоди на „Скъпи наследници“ по bTV. Дали Чочо ще получи подкрепа от приятелите си, за да се справи с наркотичната си зависимост, как ще се развие любовта между Боби и Катерина, какво ще предприемат момчетата, за да узорпират строителните планове на Георги (Михаил Бибалов) и Калин (Иво Аръков) в Бели Вит, зрителите ще видят в следващите 70 серии на „Скъпи наследници“ - от 17 септември, всеки делничен ден от 18:00 часа по bTV и до седем дни след ефир на btvplus.bg. И още – каква жена може да спечели сърцето на Орлин Павлов, коя е най-странната му среща, какво ще чуят меломаните в новия му албум и какви изненади е подготвил за концерта си в зала 1 на НДК на 1 октомври – в понеделник и четвъртък от 17:30 часа по радио N-JOY.
Всеки понеделник и четвъртък от 17:30 часа в ефира на N-JOY Юлиян Петров ще представя на радиослушателите актуалните теми от делничната мегапродукция в коментарен формат. Заедно със свои колеги от „Скъпи наследници“ и специални гости, той ще обсъжда горещите теми от нашето ежедневие, актуалните социални въпроси и вечните дилеми, които преобръщат съдбите на десетките колоритни персонажи на телевизионната поредица.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара