Нови световни уеб продукции тази есен във Vbox7.com

През новия сезон разнообразието от качествени уеб продукции във  "https://www.vbox7.com/" излиза извън рамките на страната ни с премиерни световни сериали. След безспорния успех на мексиканския трилър  "https://www.vbox7.com/user:az_sam_nikoi" "Аз съм никой“, потребителите ще могат да гледат още специално селектирани чужди заглавия. Първото е комедийната новозеландска поредица  "https://www.vbox7.com/user:opasni_sex_igri" "Опасни секс игри", чийто дебют ще бъде на 10 септември във "https://www.vbox7.com/" - https://bit.ly/2wqJH6l
Броени дни по-късно, на 13 септември, е стартът на друг хитов сериал – канадския  "https://www.vbox7.com/user:tainata_na_violet" „Бягство с Вайълет” >>> https://bit.ly/2MZtP4k

 С редица номинации и награди от едни от най-престижните фестивали за дигитални продукции в цял свят, комедията "https://www.vbox7.com/user:opasni_sex_igri" "Опасни секс игри" е освежаващо точен портрет на жените и тяхната ежедневна борба да намерят любовта. Сюжетът на новозеландската уеб поредица се завърта около премеждията на четири приятелки -– невинната Алис (Холи Шърви), доминиращата Вики (Луси Хеър), спокойната Грейс (Джес Холи Бейтс) и своенравната Зоуи (Джес Сайър). Героините се втурват с главата надолу в любовта, страстта и всичко по средата, докато преживяват редица неудобни ситуации и редки триумфи. С откровени диалози и неподражаем хумор, сериалът гарантирано ще привлече вниманието на потребителите във  Vbox7.com. Първият епизод на "https://www.vbox7.com/user:opasni_sex_igri" "Опасни секс игри" ще можете да гледате на 10 септември, а всяка нова порция комедийни ситуации ще бъде достъпна веднъж седмично в понеделник.

Драматично-комедийният "https://www.vbox7.com/user:tainata_na_violet" „Бягство с Вайълет” е другото ново предложение за феновете на уеб сериали. Канадската поредица описва премеждията на две приятелки и едно бебе, които преследват свободата в пътешествието на живота си. Когато обикновен момичешки уикенд се превръща в опасна надпревара с наркобанда, две приятелки се опитват да дадат всичко от себе си, за да се измъкнат. Онова, което им дава сили, е нуждата да защитят малката Вайълет на задната седалка. Критиката определя сериала като „необикновеното съчетание между „Телма и Луиз“ и „Фарго““. В поредицата, печелила награди за сценарий, режисура и актьорска игра, своя дебют прави канадската YouTube звезда Джеси Вий. Премиерата на  "https://www.vbox7.com/user:tainata_na_violet" „Бягство с Вайълет” е на 13 септември във  Vbox7.com, а всяка седмица феновете могат да очакват нов епизод.

Още световни уеб продукции ще направят своя дебют във  Vbox7.com до края на годината, а дотогава - не пропускайте премиерните за България уеб продукции  "https://www.vbox7.com/user:opasni_sex_igri" "Опасни секс игри" от 10 септември и  "https://www.vbox7.com/user:tainata_na_violet" „Бягство с Вайълет” от 13 септември.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара