Древни тайни и нови измерения завладяват „Килерът“

На 13 ноември Vbox7.com изненадва феновете на най-интригуващия мистъри уеб сериал у нас „Килерът“ с първи епизод от втория сезон. Пред зрителите се разкриват все по-древни тайни, митични ритуали и нови персонажи. >>>  https://bit.ly/2DrcUTJ
В новите серии феновете стават свидетели на невероятна промяна в последната жертва на „Килерът“ - Зара (в ролята е актрисата и певица – Надя Петрова). Година след като попада в плен на тайнствената стая, тя е обсебена от древен тракийски демон. Той се храни с хора, а това поставя красавицата в сериозна опасност.

Загрижени за Зара, Николета (в ролята Ралица Добрева), Мартин (Антоан Петров), Калоян (Димитър Горанов-Флинг) и Деница (Никол Андонова) се опитват да ѝ помогнат да се освободи от демона. Неговата сила се оказва прекалено голяма и техните опити се превръщат в серия от конфликти. Коя е основната причина за напрежението в компанията?

Мистичната ситуация на Зара привлича вниманието на брата на починалото ѝ бивше гадже (в ролята режисьорът и актьор Ники Илиев). Той има скрити намерения и личен интерес от случващото се. Какви са те и до къде е готов да стигне?

Внезапен интерес към обсебената от демона красавица проявяват и новите герои в сериала-харизматичната Ахинора Джамбова, рапарът и влогър – PickPuck (Васил Андонов) и Росица Караджова - една от най-известните глухонеми актриси в България.
Кой от персонажите поставя Зара в смъртна опасност? Какъв е ритуалът, който ще я освободи от злия демон? Не пропускайте да разберете в премиерния епизод на „Килерът“ на 13 ноември първо във Vbox7.com.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара