Димитър Коцев -Шошо е водещ на „Като на кино“ тази събота

Режисьорът, сценарист, писател и актьор ще води предаването по bTV Cinema, тази събота от 12:30 ч.

Режисьорът, сценарист, писател и актьор Димитър Коцев -Шошо е водещ в „Като на кино“ на 3 ноември от 12:30 ч. по bTV Cinema. Той е бил режисьор на „Другата България”, на игралните филми „Лола от сутрин до вечер“ и „Маймуна“, актьор като дете в „Патиланско царство”, където си партнира със Стоянка Мутафова. Сега се завръща в ролята на лудия в новия филм на Радослав Спасов „Живи комини” и дори получи награда за играта си на фестивала на българския филм „Златна роза” във Варна. Син е на големия актьор Константин Коцев.  Шошо пише книги и завършва кинорежисура.

Предаването ще разкаже още за предстоящата  „Киномания 2018“, ще представи Наоми Уотс в „Игра на тронове“, Флаш Гордън с музиката на „Куин“ и сериала „Имението Даунтън“, който продължава на голям екран.

„Като на кино“ ще припомни и руската кинолегенда Маргарита Терехова в среща с дъщеря й Анна Терехова, която разказва за майка си и баща си Сава Хашъмов, както и за работата на майка й с големия режисьор Андрей Тарковски.

Кинокритикът Деян Статулов ще представи филмовите премиери на големия и малкия екран.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара