SUNDANCE TV – програмни акценти Декември 2018

Леки драми и комедии ви е подготвил Sundance TV през месец декември 2018 година.

FLAKES (2007)
Петък, 7-ми декември, в 23:00
Режисьор: Майкъл Леман
В ролите: Зоуи Дешанел, Арън Станфорд, Кристофър Лойд, Изабела Мико и Кеър О’Донъл.


Мениджърът на бар за зърнени закуски, който мечтае да стане рок звезда, е обект на възхищение от страна на местните хора в градчето, докато един алчен магнат не открадва бизнеса му.

TINY FURNITURE (2010)
Петък, 14-ти декември, в 23:00
Режисьор: Лена Дънам
В ролите: Лена Дънам, Лори Симмънс, Джемайма Кирк, Грейс Дънхам, Алекс Карловски.Филм за едно момиче, завършило неотдавна колеж, което се завръща у дома, за да реши какво да прави по-нататък в живота си.

DEALIN’ WITH IDIOTS (2013)
Петък, 21-ви декември, в 23:00
Режисьор: Джеф Гарлин
В ролите: Джеф Гарлин, Джина Гершон, Боб Оденкърк, Джей Бе Смуув, Джеми Джърт.


Изправен пред абсурдната конкуренция в бейзболния отбор на младежката лига на сина си, известният комедиен актьор Макс Морис решава да опознае по-добре колоритните родители и треньори на отбора в опит да намери вдъхновение за следващия си филм.

WELCOME TO HAPPINESS (2015)
Петък, 28-ми декември в 23:00
Режисьор: Оливър Томпсън
В ролите: Кайл Галнър, Моли Куин, Ник Оферман, Паджет Брустър, Бес Роус.


В килера на Уди има вълшебна врата, която дава възможност на всеки, минал през нея, да изтрие грешките от миналото си. Когато разбере накъде се е запътил, животът му ще се промени завинаги.

СЕРИАЛИТЕ ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ
RAKE- СЕЗОН 5
Всеки четвъртък в 23:00 ч.
В ролите: Ричард Роксбърг, Мат Дей, Кейт Бокс


Една година след установяването си в Канбера като сенатор на Федералния парламент, Кливър (Ричард Роксбърг) е заобиколен от стари и нови врагове - нов враг в лицето на сенатора от дясното крило Пени Евънс (Джейн Търнър) и нов другар в лицето на шофьора от COMCAR Якуб (Яцек Коман). Началник на щаба на Кливър е Никол Варгас (Кейт Бокс), а Джак (Тасма Уолтън) се спотайва в сенките на Парламента, готов да създава или да съсипва кариери. Дейвид Потър (Мат Дей) е преминал към Зелените като Сенатор, а най-големият съперник и полубрат на Кал - Джо (Марк Митчинсън) е водач на правителството в Сената, който, заедно с Министъра на вътрешната сигурност Гарет Мороу (Уилям Макинис), ръководи правителството с желязна ръка – или поне той така си мисли.

HELL ON WHEELS - SEASON 5
Всяка неделя в 23:00 ч.
В ролите: Ансън Маунт, Колм Мийни, Робин Маклийви


“Hell on Wheels” отвежда зрителите в годините след Гражданската война на Америка, за да покаже борбата и трудностите, свързани с повторното изграждане и възстановяване на страната след най-кървавата война на американска земя. Сериалът разобличава институционализираната алчност и корупция на железниците, показва живота на имигрантите, тежкото положение на току-що еманципираните афроамериканци по време на Преустройството, ограбването на земите на индианците и разоряването на коренното население в името на прогреса.

JACK IRISH  – сезон 1
От 4-ти декември, всеки вторник в 22.00
В ролите: Гай Пиърс. Марта Дюселдорп, Арън Педерсен


Джак бива нает да открие изчезнал човек, само за да може впоследствие да бъде набеден в убийството му. Джак е оплетен бързо в сложна мрежа от мощни интереси, която се простира от родния му град Фицрой до далечно селце във Филипините.

STRIKING OUT
От 9-ти декември, всяка неделя в 22.00 ч.
В ролите: Ейми Хуберман, Рори Кийнън, Емет Бърн


„Striking Out“ проследява внезапно настъпилото объркване в професионалния и личния живот на адвокатката от Дъблин Тара Рафърти и новосъздадената й юридическа фирма. С помощта на Рей Ламонт – неин бивш клиент и настоящ помощник, Мег Райли – експерт по технологиите и частен детектив, Пий – собственик на кафето, в която тя създава офиса си, и старши съветника Винсънт Пайк Тара се опитва да създаде ред и да балансира между личния и професионалния си живот. „Striking Out“ описва често пъти изненадващите и понякога трогателни случаи на Тара.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара