Днес в "Майка": Комисарят разбира, че Зейнеп и Дженгиз са разговаряли през последните дни и отива да я разпита, докато тя е с Турна (25-и февруари)

Прочетете какво ще се случи днес (25-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV...

Зейнеп и Гьонюл отиват на среща със старата приятелка на Гьонюл. Тя им обещава да им издейства фалшиви паспорти, за да заминат зад граница.

Джахиде звъни на Зейнеп и ѝ казва да дойде у дома, за да говорят.

Али отива при Синан и го пита има ли напредък с разследването. Той му отвръща, че в момента се опитват да разберат каква връзка има Зейнеп с Дженгиз.

Става ясно, че Синан се познава с Джахиде

Зейнеп, Турна и Дуру отиват при Джахиде. Джахиде показва на Зейнеп документ, с който се отказва от нея. Зейнеп го подписва и вика Турна да си ходят. През това време пред вратата се появява Синан и още няколко полицая.

Старата Зейнеп намира снимка на Зейнеп и пита Гьонюл дали това е нейната внучка.

Синан казва на Зейнеп, че трябва да ги придружи до участъка за показания. Джахиде уверява комисаря, че сега е късно и на следващата сутрин Зейнеп ще отиде до участъка. Синан се съгласява. През това време идва Сарп, който пита за Турна. Синан се интересува коя е Турна, а Зейнеп му отговаря, че това е дъщеря ѝ.

Източник: tvnovellas.blogspot.com

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара