Етично хакерство и самоотбрана – историята на Асен Кехайов в „Завърналите се“ по Bulgaria ON AIR

Как се съчетават етичното хакерство и самоотбраната? Този четвъртък в рубриката „Завърналите се“ по Bulgaria ON AIR Петя Кертикова ще представи историята на Асен Кехайов.

Асен се завръща от Далас в България. Той е етичен хакер и главен инструктор по израелската система за самоотбрана – Крав Мага. Когато не е в залата, проверява системите за сигурност на международни корпорации за милиони долари. Успява да влезе там, където никой друг не може да стигне. Получава възможност да стане американски гражданин благодарение на спортните си успехи, но не се възползва.

“Искам да им предам моя опит тук. Нека отидат да учат и след това се върнат в България, за да допринесат за подобряване качеството на живот”, споделя Асен.

Завръща се от Съединените щати, за да предаде опита си и се надява още българи да го последват. Гледайте историята на Асен Кехайов в четвъртък, в рубриката „Завърналите се“ в сутрешния блок „България сутрин“ на Bulgaria ON AIR.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара