Тайните тунели на Хитлер, подводни археологически разкопки и нова надпревара за находки по History през март

Представяме ви анонси за акцентитe и премиерите през март 2019 по History SD & HD.

Нова ексклузивна поредица
Тайните тунели на Хитлер
3-ти март, неделя, 22.00 ч.


Седемдесет години след края на Втората световна война тунели, дълги стотици мили, построени от нацистите, може да продължават да пазят последните тайни на Хитлер. Когато изследователите Майк Скот и Люк Махони откриват скрит нацистки документ, разкриващ подземния свят на нацистите, те претърсват този комплекс от неизследвани тунели, които могат да дадат отговор на загадките.

Нова ексклузивна поредица
Речни ловци
От 11-ти март, всеки понеделник в 00.00 ч.


„Речни ловци“ събира американската сензация от YouTube Бо Кимет – човек с над 30-годишен опит в търсенето на предмети в реки, с презентатора и запален плувец Рик Едуардс, в мисията да претърсват водните пътища на Обединеното кралство за археологически находки. В „Речни ловци“ Рик и експертът по претърсване на реки Бо посещават някои от най-забележителните исторически места из цяла Великобритания, покриващи знакови събития и битки като римския Брайтън, Войните на розите, Реформацията и Английската гражданска война. С помощта ма модерни технологии, архивни карти и описания на съвременници на епохата, Бо и Рик извършват първите подводни археологически разкопки на тези места, често в опасни и бързотечащи води. Претърсването на тези неизследвани реки и водни пътища разкрива съкровища от миналото, които показват как са живели нашите прадеди. Двамата се срещат с местни археолози и историци, за да разбулят историите и хората, стоящи зад находките.

Нова ексклузивна поредица
Надпревара за находки
От 22-ри март, всеки петък в 22.00 ч.


History окупира петъчните ви вечери с последователни епизоди на „Надпревара за находки“ и „Спецове в заложната къща“ от 22.00 ч.! Складовите аукциони са най-новият и най-голям неизследван източник на скрити съкровища! „Надпревара за находки“ е специален вид лов на съкровища, при който, ако имате късмет, наддаването може да ви направи богат. Участниците в търговете варират от хора малко над двайсетте, търсещи забавления и приключения, до семейства, които искат да направят бърза и голяма печалба. И всички те са готови да внесат доста драматизъм в процеса. В целите Съединени щати хората закъсняват с плащането на вноските за складовите си площи, докато други са изоставени или просто забравени. Тези складови площи са наричани „просрочени складове“ и тъкмо те са обект на интереса на нашите посетители на търгове. Кой знае, в тях може да има скрито съкровище... Всичко е ценно, докато участникът прецени дали предметът си струва наддаването... и докъде може да наддава. Във всеки епизод участниците в търга се отправят към складовото помещение и чакат с нетърпения великия момент, когато вратите ще се отворят. След като търгът завърши ние проследяваме печелившите участници, за да видим точно какво са купили. Дали предметът ще се окаже съкровище или нещо, което става само за коша за боклук? Веднага след „Надпревара за находки“ идват чисто новите епизоди на „Спецове в заложната къща“ в 23.00 ч.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара