VIVACOM започва да приема предварителни поръчки за най-новите флагман модели на Samsung

Броени часове след световната премиера на най-очакваните модели на Samsung – Galaxy S10e, Galaxy S10 и Galaxy S10+, потребителите в България имат възможност да направят предварителна заявка за трите топ устройства. В периода от 9:30 ч. на 21.02.2019 г. до 23:59 ч. на 07.03.2019 г, всички настоящи клиенти на VIVACOM, регистрирани във VIVAOnline,могат да направят предварителни поръчки за устройствата на сайта на компанията www.vivacom.bg.

Устройствата, заявени в периода на кампанията за предварителна поръчка, ще бъдат доставяни след официалния старт на продажбите на 08.03.2019 г.

Клиентите, които закупят и активират Samsung Galaxy S10 и SamsungGalaxy S10+ в периода 21.02-15.03, ще имат възможността да получат и безжични слушалки Galaxy Buds за своя нов смартфон. За целта те трябва да се регистрират в Samsung Members в периода 01.04-08.04 и ако са сред първите 1000 регистрирани, ще получат слушалките си до края на април след съответната валидация. Пълните условия за участие са публикувани на: https://samsung.com/bg/pre-ordergalaxy/.

Най-новите модели на южнокорейския технологичен гигант бяха представени на специална церемония. За първи път Samsung представи едновременно три разновидности на флагмана Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10+. Трите варианта предлагат редица подобрения, който правят използването на телефоните бързо и удобно. С елегантен дизайн и отлични характеристики, трите разновидности на Galaxy S10 серията обещават незабравими изживявания. Смартфоните имат безрамков Инфинити-О дисплей, който осигурява изживяване като на кино. Разполагат с професионална камера за изумителни детайлни снимки. Устройствата имат и безжично PowerShare споделяне. Samsung Galaxy S10 и SamsungGalaxy S10+разполагат с първия Ultrasonicсензор за пръстови отпечатъци, интегриран под дисплея. Galaxy S10e е с 5.8” FHD+ sAMOLED екран, S10 разполага с 6.1“ QHD+sAMOLED екран, а премиум моделът S10+– с екран 6.4“ sAMOLED QHD+. Капацитетът на батерията е съответно 3100 mAh, 3400 mAh и 4100 mAh.

И трите флагмана ще бъдат налични в цветове бяла призма, черна призма и зелена призма. А само VIVACOM ще предлага на българския пазар Samsung Galaxy S10 и Samsung Galaxy S10+ в цвят синя призма.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара