Днес в "Майка": Гьонюл разбира, че Мелек е жива, Али и Дуру са двойка, Али издава книга за живота на Зейнеп и Турна (29-и март)

Прочетете какво ще се случи днес (29-и март) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Зейнеп и Синан се срещат и той ѝ поднася подарък по случай повишението. Двамата са женени.

Мелек иска да отиде на училище, но Шуле и Дженгиз излизат и оставят Хасан на нейните грижи. Тя не смее да остави детето само и се отказва да ходи.

Дуру и Али вече са двойка. Али издава книга, озаглавена "Зейнеп", която разказва за живота на Зейнеп и Турна.

Старата Зейнеп вече живее при Гьнюл и са си простили. Гьонюл се грижи за нея, като я къпе и храни, тъй като вече е на години.

Дженгиз и Шуле се прибират и искат да спят. Хасан се разплаква и Мелек го води навън. Бебето е гладно и Мелек отива в магазина, но продавачът не ѝ дава мляко, тъй като няма пари. Една от съседките се скарва с магазинера и купува за нейна сметка продукти - мляко и памперси.

В редакцията, където работи Зейнеп, неин колега ѝ носи няколко снимки, направени преди седмица. Зейнеп ги оставя на бюрото и излиза, а Гьонюл вижда на една от снимките Мелек. Решава първо да проучи и след това да каже на дъщеря си.

Отива в квартала, където е направена и започва да разпитва.

Хасан и Мелек се прибират, а Дженгиз вижда, че Мелек е купила памперси и я нахоква, че харчи неговите пари.

Организира се прием за представянето на новата книга на Али "Зейнеп".

Гьонюл си спомня, че Джахиде е съобщила новината за смъртта на Мелек и отива да говори с нея. Джахиде ѝ признава, че нарочно го е направила, за да спаси дъщеря си. Гьонюл си тръгва и ѝ казва, че не знае дали ще може да запази тази тайна от Зейнеп.

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на Новините на TBC във Facebook.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара