Мия неочаквано напуска Смолян и местопрестъплението в новия епизод на “Дяволското гърло”

Второ престъпление, и нови следи...

Новото убийството няма общо с предишното, но и в двата случая има религиозна символика. Мястото, на което е открита жертвата, е емблематично за региона. Символика или прикриване на следите обаче ще разпознаят следователите в скалата, от която навремето са скачали български девойки, за да се спасят от османците? Кой всъщност е бежанецът Самид Хадад и какво крие?

Прокурорът Чанов не харесва Мия и намесата й в разследването – ще успее ли да й нанесе първия удар? Междувременно в Смолян пристига важен за нея човек, който може да промени тотално хода на събитията. Ще се наложи агент Язова спешно да напусне местопрестъплението и Смолян.

Освен в професионален план, Мия ще се окаже изправена и пред сериозно предизвикателство в личен. За първи път от много време има шанс да оправи отношенията с дъщеря си, но дали този път ще успее да оправдае очакванията на детето си или отново ще избере кариерата пред това да бъде майка – предстои да разберем в епизода тази вечер в 22.00 ч. по NOVA.

Филип е объркан как да продължи разследването. Решава да се обърне към кмета за услуга, която може да му коства много. Нови улики повеждат разследването в нова посока, а една от тях води към един от хората на Филип...

Готова ли е Мия да се изправи срещу миналото и страховете си? Готов ли е Филип да се сблъска с баща си и с човек от собствения си екип? Кой ще го подкрепи в най-критичния момент? Не пропускайте новия епизод на разследващата криминална драма – тази вечер в 22.00 ч. по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара