Акад. Марков за превземането на Одринската крепост – в неделя в „Операция: История“

Уникален разказ за забравения ясновидец Любомир Лулчев предстои в предаването
На 17 март „Операция: История“ ще бъде посветена на момента, когато над цяла България се е носил възгласът „Одрин падна!“ За превземането на непристъпната Одринска крепост, за времето, когато България получава много благодарение на армията си и загубва всичко благодарение на политическия си елит – в неделя от 16:30 часа по Bulgaria ON AIR говори акад. Георги Марков.
Премиерно за българския телевизионен ефир ще бъде излъчена и забравената история на първия български генерал Сава Муткуров, чиито заслуги за Съединението и за развитието на българската армия са неоспорими. В бонус епизод от анимационно-документалната поредица „Нашите пълководци“ ще бъдат представени интересни факти за генерала, който убеждава княз Александър І  в каузата на Съединението.
В неделя зрителите на „Операция: История“ ще видят и уникален разказ за един забравен ясновидец. Любомир Лулчев е герой от войните, последовател на Дънов, астролог и определян от някои като пророк. Той е и един от най-важните хора до Цар Борис III. Твърди се, че Лулчев предсказва атентата в църквата „Св. Неделя“, а по искане на Хитлер провижда къде се намира отвлеченият Мусолини. Историята на един човек, който е виждал неща, непрогледни за другите, очаквайте на 17 март по Bulgaria ON AIR.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара