В студиото на "Нощни птици" влиза "Лошо момиче"

Този петък (29 март) от 22:00 ч. вечерното токшоу на БНТ1 „Нощни птици“ ще ни пренесе в света на Седмото изкуство, като ни срещне с новия български игрален филм, продуциран от БНТ - „Лошо момиче“ на Мариян Вълев. Популярният актьор този път влиза в ролята на режисьор и сценарист, за да разкаже вълнуващата и дълбоко смущаваща история на едно момиче, попаднало в капана на безмилостната действителност, пред която често е най-лесно да затворим очи.

В откровен разговор с водещата Искра Ангелова Мариан ще разкаже за дългия личен и професионален път, който творецът трябва да изстрада, за да пресъздаде света на ъндърграунда, населен с  дилъри, лоши момчета и изгубени момичета, по един честен и безкомпромисен начин. Да предупреди за тоталния морален разпад не просто чрез назидание, плод на безкрайни диалози, а чрез визуалните похвати на голямото киноизкуство. Ще ни разкаже и как филмов екип е допуснат за снимки в Националната следствена служба и в залите на Федерацията по художествена гимнастика, където тренират „златните момичета“ на България.

За това колко важно е да гласуваш доверие на дебютантите, за да ги превърнеш в звездите на утрешния ден и как се работи с вече големите имена в киното, ще ни разкажат младите актриси Любомира Башева, Елена Телбис и Дария Симеонова.

Заедно с главния продуцент на „Студия Екран“ на БНТ Боряна Пунчева ще разкрием рецептата за това как може да се направи филм, който да изглежда по-скъп  от колкото е в действителност. В студиото ще гостуват и един от най-добрите  монтажисти у нас и изпълнителен продуцент на „Лошо момиче“ - Нина Алтъпармакова и звукорежисьорът Михаил Дичев, също част от амбициозния екип на продукцията.

Не пропускайте „Нощни птици“ в петък, 29 март, от 22:00 ч. по БНТ1!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара