На партито на "Снимка с Юки" се събираха пари за дома за стари артисти

За поредна година „Чучков Брадърс“ подкрепят каузата

В петък беше премиерата на „Снимка с Юки“ в рамките на „София филм фест“. След прожекцията в „Люмиер – Лидъл“ се проведе традиционното парти на продуцентите от „Чучков Брадърс“, което тази година беше посветено на лентата на Лъчезар Аврамов. За поредна година братя Чучкови обвързват събитието си със събиране на средства за дома за стари артисти. „От години събираме пари за артистите в дома, защото за жалост животът им там не е никак лесен и това е най-малкото което можем да направим, когато на едно място събираме толкова много хора от артистичните среди, защото старостта е нашето бъдеще. Тази година смятаме да не спрем само с това събитие, а да направим цялостна кампания и всеки който иска да помага да го направи“, споделя Борислав Чучков.

Един от основните актьори на „Снимка с Юки“, Димитър Маринов, реши да дари хонорара си от „Като две капки вода“, където беше гост жури. „Изобщо не го мислих. В момента, в който Борко ми сподели идеята си за събиране на средства му казаха, че веднага се включвам. Всеки човек заслужава достойни старини и ако можем да помогнем на артистите това е прекрасно“, разказа Маринов.

Към каузата се включиха още Доротея Толева, Виктор Божинов, Димитър Стоянович, Лъчезар Аврамов, Александър Сано и др.

Сметката за набиране на средства за дома е:
Дом на ветераните на културата и изкуствата
IBAN  BG67UNCR96603119861011
BIC    UNCRBGSF 
УНИКРЕДИТ БУЛБАНК КЛ. СОФИЯ ПЛ. ПОЗИТАНО

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара