„Българско военно чудо“ се завръща с три нови епизода

Първият филм е посветен на битката Люлебургаз-Бунархисар

Хитовата документална поредица „Българско военно чудо“ на ЗАД „Армеец“ и „Българска история“ се завръща с нови бонус епизоди. Поредицата за най-големите военни постижения на армията ни, която през 2017 и 2018 година беше представена пред стотици учители и ученици в България и беше гледана над 1,5 млн. пъти онлайн, сега ще бъде допълнена с три нови бонус епизода. 
Първият от тях вече направи своята телевизионна премиера в „Операция: История“ по Bulglaria ON AIR. Той представя отблизо сблъска при Люлебургаз. Победата на армията ни там се дължи не толкова на някакво висше военно изкуство, колкото на духа на войската. Затова и битката получава своето място в поредицата. Филмът е вече онлайн и може да бъде гледан в социалните мрежи на „ЗАД Армеец“ и на „Българска история“.
Вторият бонус епизод на „Българско военно чудо“ ще разкаже за Обсадата на Видин по време на Сръбско-българската война от 1885 година. Той ще бъде публикуван на 2 април в Yotube канала на “Българска история“, както и в социалните мрежи на ЗАД „Армеец“
Битката при завоя на Черна между българските войски и тези на Антантата е във фокуса на третия нов  филм от поредицата, който ще е онлайн на 9 април.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара