Още двама напуснаха окончателно Hell’s Kitchen България тази седмица

Светозар Искренов и Веселина Стоянова са двамата професионалисти, които напуснаха окончателно Hell’s Kitchen България през тази седмица.  След титаничния сблъсък за оставане в шоуто между двете най-сериозни претендентки за победа Ралица и В. Чилева шеф Виктор Ангелов изненадващо взе твърдото решение да се раздели завинаги не с някоя от тях, а със Светльо.
В последния решаващ за елиминации епизод на кулинарното шоу 29 годишният професионален готвач от Русе Светозар не успя да се реализира на нито една от станциите, на които беше поставен от командира на отбора Ралица и заради него шеф Ангелов върна не една поръчка, а гостите на сините дълго чакаха храната си. Три пъти по време на вечерни резервации в Hell’s Kitchen Светозар се прибираше в спалното преждевременно, изгонен от кухнята. И последната се оказа решаваща за него, тъй като шеф Ангелов беше безкомпромисен, че няма да търпи в кухнята си готвач, на когото му липсва бързина и концентрация, лесно се огъва под стрес и се оставя на паниката. „Не си готов. Имаш качества, но ти липсва смелост. Не запазваш самообладание и предизвикваш около себе си пълна суматоха в кухнята, а това повлича целия отбор към дъното“, с тези думи шеф Ангелов уволни окончателно Светльо от Hell’s Kitchen България.
Няколко дни по-рано червените се разделиха принудително с една от своите. Наричаната „бебето на отбора“ Веселина Стоянова напусна шоуто по здравословни причини. 24 годишната Веси, която беше участника в Hell’s Kitchen едва с 11 месечен опит в кухнята като професионален готвач, показа завидни умения, знания и хъс да се учи. Най-голямата мечта на Веси е да бъде шеф със звезда Мишлен, а участието в шоуто си определя като най-сериозното предизвикателство, което й се е случвало.
И следващата седмица в кухнята на Ада ще бъдем свидетели на нови кулинарни сблъсъци за надмощие между двата отбора. Няма да липсват сериозни личностни схватки между готвачите в стремежа им да покажат качества и да спечелят одобрението на шеф Виктор Ангелов.
Вече имаме 6-ма участника по-малко в шоуто, по трима от червения и синия отбор. Кой ще бъде следващия номиниран след новите изпитания, на които шеф Ангелов ще постави професионалистите в Hell’s Kitchen предстои да разберем, следващият вторник от 21:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара