Днес в "Майка": Гьонюл вика Джахиде пред къщата на Мелек. Гьонюл готви за Мелек и Хасан и се грижи за тях (05-и април)

Прочетете какво ще се случи днес (05-и април) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Дженгиз намира скрития кашон, изпратен от Гьонюл и съсипва всичката храна, като крещи на Мелек. Мелек го моли да не го прави, защото това е кашата на Хасан, но Дженгиз я стъпква и изхвърля в печката. Двамата с Шуле си мислят, че храната е от съседката.

Дуру отива в апартамента на Али и си събира багажа.

Гамзе се запознава със Селим. Двамата привидно се харесват.

Гьонюл вика Джахиде пред къщата на Мелек. Показва ѝ трудния живот, а Гьонюл ѝ отвръща, че всеки изживява това, което му е отредено, след което си тръгва.

Гьонюл отива при съседката на Мелек и я разпитва за момичето и семейството ѝ. Гьонюл дебне Шуле и Дженгиз да излязат и отива с цял кашон при Мелек. Сготвя на момичето и нахранва малкия Хасан. Двете сядат да си говорят, а Мелек е много щастлива, че при нея е тромавата леличка.

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на Новините на TBC във Facebook.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара