Хиляди балони ще полетят в небето над Велинград на 27 април

Тази събота Велинград е Фестивал... с кауза!

Arte Spa&Park Hotel е в трескава подготовка за най-мащабното събитие за годината – първият музикален фестивал за града, който ще се проведе под надслов Arte Makes: Music. Spa Столицата на Балканите заслужава много и различни събития, които освен да забавляват граждани и гости имат за цел и развитие на дестинацията като цяло.

Сред участниците на грандиозното събитие ще видите: Павел и Венци Венц, Криско, Тита, Дара, 100 Кила, Ъпсурт, Папи Ханс, Димчу, RDMK, БНР, DJ Дончо, И много други...
Освен да се насладят на истинско фестивално преживяване, гостите ще имат възможност да се включат и в социалната инициатива на събитието - инициативата „Заблуди в любовта!“, част от кампания на Българския фонд за жените - „Мисия срещу насилието над жени и момичета“.

„Всяка жена има право на връзка, основана на взаимно уважение. Понякога обаче, любовта ни кара да оправдаваме или пренебрегваме първите признаци на насилие. Често се вслушваме в широко разпространени заблуди и несериозни съвети. Извиняваме думи и действия в името на това да спасим връзката си. Искаме да ви покажем най-разпространените клишета, с които се оправдава насилието над жени“, споделят организаторите.

Около 18.00 ч. хиляди брандирани балони ще бъдат пуснати в небето от всички присъстващи. Символиката в свободата на летящия балон е това да покаже на всички млади момичета и жени, че свободата е избор и право.

Билети може да закупите от:
https://www.eventim.bg/bg/ или http://www.ticketportal.bg/

Бъдете част от първия фестивал Arte Makes: Music - 27.04.2019 г. /събота/, 14.00 - 22.00 ч., Arte Spa & Park Hotel, Велинград.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара