"Новини от турските сериали" (9-то издание): 14 април

Здравейте приятели, време е за поредното издание на новата ни рубрика "Новини от турските сериали", където всеки ден научавате най-интересното за любимите актьори и продукции.

Статията се обновява периодично в рамките на съответния ден!


Според все още непотвърдена информация телевизионната компания Medyapim планира да възобнови своя хитов сериал "Доктор". В момента се водят преговори с телевизионния канал Show TV.


В очакване на първата снимка на бебето Каран Йозчивит, броят на последователите му се увеличи много бързо до 125 хиляди души.


Телевизионната компания MF Yapim започва кастинг за ролята в серията "Доктор Чудо" / Mucize Doktor, която е римейк на популярния американски сериал „Добрият доктор”. Поредицата ще върви по FOX. Режисьор е Юсуф Пирхасан. Сериала ще бъде излъчен през следващия сезон.


Нов рекорд за сериала "Вятърничав": само за 5 епизода той получи милион абонати в YouTube, като по този начин победи резултата от поредицата „Разкажи ми, Черно Море", който постигна това след 7 епизода.


Фуркан Андъч напуска поредицата „Братовчеди”. Това, което се е случило на снимачната площадка и защо един от главните герои напуска, все още не е известно.


Вчера Халит Ергенч и синът му бяха в търговския център Zorlu. Момчето внимателно взе един от продуктите на Apple, докато баща му слушаше обясненията на продавачите. Що се отнася до работата по новия филм, Халит заяви, че все още не е съвсем ясно кога ще започне да се снима. Извършва се подготовка.


Миналата вечер Къванч Татлъту и Чагатай Улусой присъстваха на спектакъла на Онур Сайлак „Трамвай на желанието”.


Премиерата на сериала "Защитникът" с 20 милиона гледания по света - това е Висшата лига


Сериалът "Забранена любов" ще започне излъчване в Испания съвсем скоро.

Новините на TBC - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара