Звезди от телевизионния екран превземат уеб сериалите

След два сезона, които предизвикаха истински фурор, най-вълнуващият мистъри уеб сериал у нас - „Килерът“ разтърсва интернет пространството с нов трети сезон. Уеб мистерията, която завладя сърцата на зрителите във Vbox7, се завръща на 30 април с нови герои, които се потапят в заплетените истории на демоните на мистериозната стая. >> https://bit.ly/2VPIxMu

Новите звезди, които ще разкриват мистериите в „Килерът“, са пленителната актриса, модел и дизайнер Диляна Попова и талантливият актьор Петко Венелинов.
В какви роли ще се въплътят едни от любимите телевизионни лица, засега можем само да предполагаме. От първите кадри на уеб сериала се вижда, че образите им са доста потайни и мистериозни, което предизвиква още по-голям интерес към тях.

Диляна Попова и Петко Венелинов, които спечелиха сърцата на зрителите с ключовите си роли в любими сериали, застават рамо до рамо с режисьора на продукцията Ники Илиев. Той е и другото познато лице от телевизионния екран, който, освен като режисьор, участва и в ролята на починалия брат на един от главните герои в „Килерът“.
Уеб сериалите се превърнаха в световна тенденция през последните години. Ники Илиев, Диляна Попова и Петко Венелинов са само част от родните ТВ звезди, които участват в уеб продукции. Колегите им Асен Блатечки, Бойко Кръстанов, Мона Гочева дебютираха в екшън поредицата „Пъзел: Похитени“, Лорина Камбурова заблестя в уеб тийн сериала „Следвай ме“, а Нети даваше уроци по музика в хитовия сериал „Не така, брат!“

В какви роли и сюжети влизат любимите звезди в новия трети сезон на хитовата уеб мистерия „Килерът“, ще разберете първо във Vbox7.

Новините на TBC - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара