"На чисто!": Къде да гледаме онлайн тв?

Здравейте приятели, днес в "На чисто!" ще ви разкажем какви са вариантите да гледате онлайн тв.

Има няколко такива. Платени или безплатни избирате вие.

Почти всички телевизии имат излъчване онлайн на сайтовете си. Там обаче няма да откриете стрийм за нишовите канали, нито на bTV, нито на NOVA. На VOYO.BG можете да гледате каналите на bTV срещу заплащане. Част от илъчзваните в каналите на NOVA продукции са достъпни на NOVA PLAY. bTV пък качва свои предавания в платформата bTV Plus.


Клиентите на Булсатком могат да гледат телевизия не само от телевизорите си, но и директно от своето мобилно устройство.

От приложението ще можете да гледате всички канали в пакета на доставчика, включително всякакви филмови, спортни, музикални, новинарски и детски канали.

Приложението може да използвате напълно спокойно без значение какъв тип е интернет връзката ви - Fiber, LAN, Cable, WIFI, 3G, LTE.

Това е може би едно от най-добрите приложения от този тип и неслучайно има близо 1 милион сваляния.

За да гледате трябва да сте абонат на оператора и да имате регистрация.

Можете да свалите апликацията от Google Play Bulsatcom TV.


Мобилната апликация на Vivacom има две версии: едната е безплатна с 15 канала, а другата е платена и в нея са включени 45 канала.

В безплатната версия ще откриете БНТ и БНТ свят, всички канали от пакета на БТВ, Нова телевизия, Диема, Ринг БГ, ТВ 7 и други.

В платената версия, чиято такса може да бъде различна в зависимост от пакета на месец, са добавени много спортни, музикални и научно-популярни телевизии.

Можете да свалите апликацията от Google Play Vivacom TV Go


A1 също имат подобно приложение, което се нарича A1 Xplore TV.

A1 Xplore TV е интерактивна онлайн телевизия за смартфон, таблет и компютър. Услугата комбинира класическата телевизия с нови функционалности и дава възможност да гледате любимите си предавания когато пожелаете.

Приложението A1 Xplore TV също е налично в Google Play.


Съществува и напълно безплатно приложение за гледане на телевизия - DA Player.

Приложението предлага около 100 канала, които се появяват след зареждането на плейлист: http://live.bgtv.stream/bg.json

Част от каналите са HBO, Cinemax, MAX Sport и DIEMA SPORT каналите. Те вървят без абонамент в това приложение. Налице са и всички канали на bTV Media Group и NOVA Broadcasting Group.

2 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Здравейте кога ще бьде изльчен новият сезон на сериала Новите сьседи по Бтв Комеди

    ОтговорИзтриване
По-нова По-стара