В Бразилия арестуваха нарко-папагал (ВИДЕО)

Служителите за борба с наркотиците в Терезина, столицата на бразилския щат Пиауи, по време на поредната хайка арестували не само дилъри, но и домашния им папагал. А какво им е оставало да направят, при условие, че щом пернатото видяло органите на реда започнало да вика: „Мамо, полиция!“

Полицаите признават, че папагалът за малко не провалил цялата операция, по времето на която в дома на Едуан и жена му Индия са били иззети четири опаковки крек. Жената вече е била арестувана два пъти за продажба на наркотици.

16 годишната дъщеря на двойката също била задържана: тя се опитвала да скрие марихуана в бельото си, но бдителните полицаи забелязали това.

Що се отнася до папагала – решено е той да бъде предаден в зоопарка и след като мине известен период от време да бъде пуснат на свобода. Интересното е, че от момента на ареста птицата не е издала нито звук, въпреки опитите на полицията да осъществят контакт с нея. Истинско нарко – пиле!

 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара